![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μου έδωσαν ένα φορητό υπολογιστή με Windows 98 με AMD. Με την εξέταση του φακέλου ntkern.vxd ήταν να λείπουν και κάποια συνέπεια οι οδηγοί δεν συνδέουν / εργασία. Ξέρει κανείς πώς μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα ή κατεβάστε κατάλληλο λογισμικό. Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση από το CD και υποδείξεις από το δίχτυ, αλλά τίποτα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα μέχρι τώρα. Είναι λίγο έξω από την ημερομηνία, αλλά το laptop είναι καλό εκτός από το ότι Ο.Ε. παγώνει. Έχω κληθεί σε χαντάκι, αλλά φαίνεται ότι κρίμα. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι στο spec της μηχανής;
| |||
| |||
| Βρήκα ότι έχει έναν AMD K6 333 MHz επεξεργαστής με 64 RAM. Τι άλλο θες να μάθεις. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αυτό είναι σίγουρα παλιά ... Θα ήθελα να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σύστημα, ένα καθαρό φύλλο θα άρει τυχόν λάθη ή σφάλματα επίσης την εγκατάσταση OS είναι μια δοκιμή του υλικού στο εσωτερικό του. Εάν δεν πρόκειται να εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα, που συνήθως οδηγεί σε ένα σφάλμα υλικού. |
|
| |||
| |||
| Έκανα επανεγκατάσταση Win 98 κατά την αρχή της ό, τι ήταν στον υπολογιστή. Ήμουν λίγο φοβάται να λανθάνον, αν και έχουν προβεί σε δίσκο εκκίνησης. Ίσως να είναι το υλικό, αν ναι, δεν νομίζω ότι αξίζει να ξοδέψουμε χρήματα για αυτό. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
|
| |||
| |||
| Ένα άλλο σημείο, λέει ο ntkern.vxd αρχείο λείπει, αλλά αν σε κάποιο σημείο ένα μήνυμα αυτό το αρχείο είχε εξαχθεί από το Win 98 δίσκο που έχω δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Και δεν μπορώ να βρω το αρχείο ntkern.vxd όταν κάνω μια αναζήτηση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP System.ini File | kevvyb | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Ιουν 2009 03:42 |
| \ windows \ system32 \ config \ συστήματος που λείπουν ή είναι κατεστραμμένο | fenderdude | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 23 Δεκ. 2008 07:47 |
| Λείπει το αρχείο εμποδίζει την εκκίνηση - hal.dll | lloydwoodford91 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Μαΐου 2008 09:18 |
| Λείπει Browseui.dll αρχείου | Σάζι | Λειτουργικά συστήματα Windows | 20 | 23 Δεκ. 2007 12:21 |
| Dll αρχείο που λείπει | dsleet | Λειτουργικά συστήματα Windows | 13 | 25 Ιουλ 2007 15:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |