![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam dobila laptop sa Windows 98 sa AMD. Na ispit file ntkern.vxd je rekao da nedostaje te stoga neki vozači ne veze / posla. Se bilo tko znati kako ja mogu riješiti ovaj problem ili preuzmite prikladan softver. Pokušao sam ponovo instalirati s CD-a i savjeti iz net, ali nista nije riješen problem do sada. To je sve malo zastario ali laptop je u redu osim da OE freezes. Poznato mi je preporučio da ga jarku, ali čini se da je šteta. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je to, spec. za stroj?
| |||
| |||
| Našao sam da ima AMD K6 333 MHz procesor sa 64 RAM-a. Što još trebate znati. |
|
| |||
| |||
| Pa, to je definitivno stari ... Ja bih ponovo instalirati OS, čistu list će ukloniti bilo kakve greške ili bugove i Instaliranje OS je test hardvera unutra. Ako to neće instalirati OS, to obično ukazuje na hardveru greška. |
|
| |||
| |||
| Ja sam reinstalirati Win 98 nad vrhu što je na računalo. Bio sam malo bojati se nasučem, iako sam je napravio start-up disk. Možda je to hardver, ako je tako ne mislim da je vrijedan trošenja novaca na to. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Još jedan bod, ona kaže ntkern.vxd datoteka nedostaje, ali iako je u jednom trenutku poruku ovu sliku bio izlučene iz Win 98 diska sam da nije riješen problem. A ja ne mogu naći ntkern.vxd datoteku našto JA obaviti pretragu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows XP SYSTEM.INI File | kevvyb | Windows Operating Systems | 1 | 30. lipnja 2009 03:42 |
| \ windows \ system32 \ config \ system nedostaje ili korumpirano | fenderdude | Windows Operating Systems | 1 | 23. prosinac 2008 07:47 |
| Nedostaje datoteka sprečava pokretanje - hal.dll | lloydwoodford91 | Windows Operating Systems | 1 | 4. svibanj 2008 09:18 |
| Nedostaje Browseui.dll datoteku | Saz | Windows Operating Systems | 20 | 23. prosinac 2007 12:21 |
| Dll file missing | dsleet | Windows Operating Systems | 13 | 25. srpnja 2007 15:47 |
| Thread Tools | |
| |