![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én már adott egy laptop, Windows 98 és az AMD. A vizsgálatot az iratok ntkern.vxd azt mondják, hogy hiányzik, és következésképpen a járművezetők nem link / munkát. Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt a problémát, vagy töltse le a megfelelő szoftvert. Megpróbáltam újratelepíteni a CD-ről, és célzásokat a net, de semmi sem oldják meg a problémát eddig. Ez az egész egy kicsit elavult, de a laptop van finom, kivéve, hogy OE lefagy. Már ajánlott árok, de úgy tűnik, hogy a kár. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a spec a gép?
| |||
| |||
| Úgy találtam, hogy egy AMD K6 333 MHz-es processzor 64 ram. Mit kell tudnom. |
|
| |||
| |||
| Nos, ez feltétlenül a régi ... Szeretném újra telepíteni az operációs rendszer, a tiszta lap megszünteti a hibákat és a hibákat is, telepítése az OS egy teszt, amely a hardver belül. Ha ez nem fog telepíteni az operációs rendszer, ez általában mutatja, hogy a hardver hiba. |
|
| |||
| |||
| Én újratelepítéséhez Win 98 a tetején, amit a számítógépen. Én egy kicsit félek, hogy stranded, bár van egy induló lemezen. Talán ez az a hardver, ha igen, nem hiszem, hogy érdemes pénzt kiadások rajta. Köszönöm a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Egy másik pont, azt mondja a ntkern.vxd kép hiányzik, de bár egy ponton egy üzenet ez a fájl már kivont Win 98 lemezen van, hogy nem oldotta meg a problémát. És én nem találom a ntkern.vxd kép, amikor nem a keresés. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP System.ini File | kevvyb | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. június 2009 03:42 |
| \ Windows \ System32 \ Config \ System hiányzó vagy sérült | fenderdude | A Windows operációs rendszerek | 1 | 23. december 2008 07:47 |
| A hiányzó fájl megakadályozza indítás - Hal.dll | lloydwoodford91 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. május 2008 09:18 |
| Hiányzik Browseui.dll fájl | SAZ | A Windows operációs rendszerek | 20 | 23. december 2007 12:21 |
| Dll fájl hiányzik | dsleet | A Windows operációs rendszerek | 13 | 25. július 2007 15:47 |
| Téma eszközök | |
| |