![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר קיבלתי מחשב נייד עם Windows 98 עם AMD. על בחינה של קובץ ntkern.vxd הוא אמר להיות חסר או עקב כמה נהגים אינם קישור / עבודה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה או להוריד תוכנה מתאימה. ניסיתי התקנה מחדש מהתקליטור ואת הרמזים מן נטו אבל יש דבר הבעיה נפתרה עד כה. כל זה קצת מיושן אבל הנייד הוא בסדר, למעט העובדה OE ההקפאה. אני כבר המליץ תשליך את זה אבל זה נראה א רחמים. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה spec של המחשב?
| |||
| |||
| מצאתי כי יש לו AMD K6 333 MHz מעבד עם 64 ראם. מה עוד אתם צריכים לדעת. |
|
| |||
| |||
| ובכן, הוא בהחלט ישן ... אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, עם עבר נקי תסיר כל שגיאות או באגים גם התקנת מערכת הפעלה היא מבחן של החומרה בפנים. אם זה לא להתקין את מערכת ההפעלה, בדרך כלל זה מצביע על חומרה אשם. |
|
| |||
| |||
| עשיתי מעל 98 הרוויחו מחדש את הדף של מה שהיה על המחשב. הייתי קצת מפחדת להיות נטוש, למרות שעשיתי start-up של הדיסק. אולי זה החומרה, אם כך אני לא חושב שזה שווה את ההוצאות על זה כסף. תודה על העזרה. |
|
| |||
| |||
| כמו כן נקודה, זה אומר ntkern.vxd את הקובץ חסר, אבל בשלב מסוים על אף הודעה על קובץ זה היה שחולצו מן הרוויחו 98 הדיסק יש לי את זה לא לפתור את הבעיה. ואני לא יכול למצוא את הקובץ ntkern.vxd כאשר אני עושה חיפוש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows XP הקובץ System.ini | kevvyb | מערכות ההפעלה Windows | 1 | עד ה -30 בחודש יוני 2009 03:42 |
| \ Windows \ system32 \ Config \ System חסר או פגום | fenderdude | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 23 דצמבר 2008 07:47 |
| חסר קובץ ההפעלה מונעת - hal.dll | lloydwoodford91 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th מאי 2008 09:18 |
| חסר קובץ Browseui.dll | Saz | מערכות ההפעלה Windows | 20 | 23 דצמבר 2007 12:21 |
| חסר קובץ DLL | dsleet | מערכות ההפעלה Windows | 13 | ה -25 בחודש יולי 2007 15:47 |
| שרשרת כלים | |
| |