![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man buvo suteikta su AMD 98 Windows nešiojamas. Nagrinėjant bylą Ntkern.vxd sako, kad trūksta ir todėl kai kurie vairuotojai ne nuorodą / darbas. Ar kas nors žino kaip galėčiau išspręsti šią problemą arba atsisiųsti tinkamą programinę įrangą. Aš bandė įdiegti iš CD ir užuominų iš tinklo, bet nieko nebuvo išspręsta problema iki šiol. Visa tai pasenę truputį, bet nešiojamas baudą negu OE užšąla. Man buvo rekomenduota griovys, tačiau atrodo, kad gaila. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas iš mašinos spec?
| |||
| |||
| Radau, kad jis AMD K6 333 MHz procesorius su 64 RAM. What else do you need to know. |
|
| |||
| |||
| Na, tai tikrai senas ... Norėčiau naujo įdiegti OS švaraus lapo bus pašalinti klaidų arba trūkumų, taip pat įdiegti OS iš bandymo aparatūros viduje. Jei nebus įdiegti OS, ji paprastai atkreipia dėmesį į techninės įrangos gedimas. |
|
| |||
| |||
| Aš iš naujo Win 98 virš to, kas buvo ant kompiuterio viršuje. Aš šiek tiek bijoti yra per dideles, nors man padarė paleidimo diską. Galbūt tai yra techninė įranga, jei tai nemanau, kad verta leisti pinigus ant jos. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Kitas klausimas, jis sako Ntkern.vxd failo nėra, tačiau, nors vienu metu žinutę šis failas, buvo paimti iš 98 Win disko turiu tai neišsprendė problemos. Ir aš negaliu rasti Ntkern.vxd failą, kai aš paiešką. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows XP" System.ini failą | kevvyb | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 30, 2009 03:42 |
| \ windows \ system32 \ config \ system arba jis sugadintas | fenderdude | Windows "operacinės sistemos | 1 | 23 gruodis 2008 07:47 |
| Nėra failų neleidžia Startup - Hal.dll | lloydwoodford91 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 4 gegužė 2008 09:18 |
| Trūksta Browseui.dll failą | Diktatura | Windows "operacinės sistemos | 20 | 23 gruodis 2007 12:21 |
| Dll failo trūksta | dsleet | Windows "operacinės sistemos | 13 | 25 liepa 2007 15:47 |
| Temos įrankiai | |
| |