![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam otrzymał laptopa z Windows 98 z AMD. Na badania pliku ntkern.vxd mówi się, że brakuje konsekwencji niektórych kierowców nie związek / prac. Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem lub pobrać odpowiednie oprogramowanie. Mam próbował ponownej instalacji z płyty CD i wskazówki z sieci, ale nic się nie rozwiązany problem do tej pory. Jest to trochę nieaktualne, ale laptop jest w porządku poza tym, że OE zamarza. I zostały zalecone do upadłego, ale wydaje się, że szkoda. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co spec od maszyny?
| |||
| |||
| I stwierdzili, że posiada AMD K6 333 MHz procesor z 64 barana. Co jeszcze zrobić, co trzeba wiedzieć. |
|
| |||
| |||
| Cóż, jest to zdecydowanie stary ... Chciałbym ponownie zainstalować system operacyjny, czysty arkusz będzie usuwać wszelkie błędy lub błędów również zainstalowanie OS jest badanie sprzętu wewnątrz. Jeśli nie będzie zainstalować system operacyjny, to zwykle wskazuje na sprzęt winy. |
|
| |||
| |||
| Zrobiłem ponownie zainstalować Win 98 na górze, co jest w komputerze. Byłem trochę boi się opuszczony, choć dokonać rozruchu dysku. Być może jest to sprzęt, jeśli tak nie sądzę, warto wydawać pieniądze na to. Dziękujemy za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Kolejny punkt, to mówi ntkern.vxd pliku brakuje, ale chociaż w jednym punkcie wiadomości tego pliku zostały wydobyte z Win 98 dysku mam to nie rozwiązało problemu. I nie może odnaleźć pliku ntkern.vxd kiedy robię wyszukiwania. |
![]() |
|
| Zakładki |