![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
I s-au dat un laptop cu Windows 98 cu DMLV. La examenul de fişier ntkern.vxd este declarat a fi lipsesc şi, în consecinţă, unii conducători auto nu se leagă / locul de muncă. Stie cineva cum pot rezolva această problemă sau să descărcaţi software-ul potrivit. Am incercat reinstalarea de la CD-uri si ponturi de la net, dar nimic nu a rezolvat problema de până acum. Este tot un pic din data de laptop, dar este bine cu excepţia faptului că OE blochează. I s-au recomandat-o pentru a săpa un şanţ, dar care pare un păcat. Mulţumesc.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ce spec. de la maşină?
|
|||
|
|||
|
Am descoperit că aceasta are un AMD K6 333 Mhz, cu 64 de RAM. Ce altceva mai trebuie să ştiţi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei bine, este cu siguranţă vechi ...
Mi-ar re-a instala sisteme de operare, o foaie, se va elimina orice erori sau bug-uri de asemenea, instalarea unui sistem de operare este un test al hardware-ului interior. Dacă aceasta nu se va instala sisteme de operare, este în mod normal, punctele de la un defect hardware. |
|
|
|||
|
|||
|
Am facut reinstalarea Win 98 pe partea de sus a ceea ce a fost pe computer. Am fost un pic frica de a fi abandonat, deşi am făcut un start-up disk. Poate ca este hardware-ul, în cazul în care nu cred că merită să fie bani de buzunar pe ea. Mulţumesc pentru ajutor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Un alt punct, se spune în ntkern.vxd fişier lipseşte, dar, deşi la un moment dat un mesaj de acest dosar au fost extrase din Win 98-disk-am, nu a rezolvat problema. Şi nu pot găsi ntkern.vxd fişier atunci când fac o căutare.
|