![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som dostal notebook s Windows 98 s AMD. O preskúmanie aktu ntkern.vxd vraj chýba, a preto niektorí vodiči nemajú súvislosť / práce. Vie niekto, ako môžem tento problém vyriešiť, alebo si stiahnuť vhodný softvér. Som sa pokúsil znovu z disku CD-ROM a tipy zo siete, ale nič nemá vyriešený tak ďaleko. Je to trochu zastarané, ale notebook je v poriadku okrem toho, že OE zamrzne. Bol som odporučil priekopa, ale zdá, že je škoda. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa spec so strojom?
| |||
| |||
| Našiel som, že má AMD K6 333 MHz procesoru s 64 ram. Čo ešte potrebujete vedieť. |
|
| |||
| |||
| No, to je určite staré ... Já bych znovu-inštaláciu OS, čistý list odstráni prípadné chyby alebo chyby aj inštaláciu OS je test na hardvér vnútri. Ak to nebude inštalovať OS, je spravidla upozorňuje na hardvérovú chybu. |
|
| |||
| |||
| Urobil som preinštalovať Win 98 na začiatok toho, čo bolo v počítači. Bol som trochu strach, že budú visieť, keď som urobil start-až disku. Možno, že sa jedná o hardvér, a ak áno, nemyslím si, že je potrebné vydávať peniaze na to. Ďakujeme za vašu pomoc. |
|
| |||
| |||
| A ďalší bod, to je výrok ntkern.vxd súbor chýba, ale aj keď v jednom bode správu Tento súbor bol extrahovaný z Win 98 disk jsem to nebol vyriešený problém. A nemôžem nájsť ntkern.vxd obrázok, keď som do vyhľadávania. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP System.ini súboru | kevvyb | Operačné systémy Windows | 1 | 30. júna 2009 03:42 |
| \ Windows \ system32 \ config \ system poškodený alebo | fenderdude | Operačné systémy Windows | 1 | 23. decembra 2008 07:47 |
| Chýba súbor zabraňuje spusteniu - hal.dll | lloydwoodford91 | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2008 09:18 |
| Chýba Browseui.dll obrázok | SAZ | Operačné systémy Windows | 20 | 23. decembra 2007 12:21 |
| Dll súbor chýba | dsleet | Operačné systémy Windows | 13 | 25. júl 2007 15:47 |
| Thread Tools | |
| |