![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам добила лаптоп са Уиндоус 98 са АМД. На испит филе нткерн.вксд је рекао да недостаје те стога неки возачи не везе / посла. Се било ко кноткле како ја могу решити овај проблем или преузмите прикладан софтвер. Покушао сам поново инсталирате са ЦД-а и савети из нет, али ниста није решен проблем до сада. То је све мало застарео али лаптоп је у реду осим да ОЕ фреезес. Познато ми је препоручио да га јарку, али чини се да је штета. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је то, спец за машина?
| |||
| |||
| Нашао сам да има АМД К6 333 МХз процесор са 64 РАМ-а. Шта још треба да знате. |
|
| |||
| |||
| Па, то је дефинитивно стари ... Ја бих поново инсталирате ОС, чисту лист ће уклонити било какве грешке или бугова и Инсталирање ОС је тест хардвера унутра. Ако то неће инсталирате ОС, то обично указује на хардверу грешка. |
|
| |||
| |||
| Ја сам наново Уин 98 над врху што је на рачунар. Био сам мало плашити се насучем, иако сам је направио старт-уп диск. Можда је то хардвер, ако је тако не мислим да је вриједан трошења новаца на то. Тханкс фор ыоур хелп. |
|
| |||
| |||
| Још један бод, она каже нткерн.вксд датотека недостаје, али иако је у једном тренутку поруку ову слику био издвојене из Уин 98 диска сам да није решен проблем. А ја не могу наћи нткерн.вксд датотеку нашто ЈА чинити претрагу. |