![]() |
|
| |||
| |||
| Windows 98 AMD ile bir dizüstü bilgisayar verilmiştir. On examination dosya ntkern.vxd ve eksik olduğunu kesinlikle bazı sürücüler bağlantı yoktur / iş söyleniyor. Herkes nasıl bu sorunu veya indirme uygun yazılım çözebilirsiniz biliyor mu. Ben CD ve ipuçları net itibaren yeniden yüklemeyi denedim ama hiçbir şey şimdiye kadar sorun çözülene vardır. Bu OE bu donuyor dışında tarih dışındaki tüm biraz ama dizüstü iyi olmasıdır. Ben ancak bir acıma gibi hendek tavsiye edilmiştir. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne Makinenin özel?
| |||
| |||
| Ben bu 64 koç ile AMD K6 333 MHz işlemci vardır buldular. Başka ne bilmek gerekir. |
|
| |||
| |||
| Evet, kesinlikle eski, öyle ... I would re-herhangi bir hata veya hataları da bir işletim sistemi yüklemeden kaldıracaktır OS, temiz bir sayfa yüklemek için bir donanım testi içinde. Eğer OS yükleyemezsiniz de, normal bir donanım hatası işaret. |
|
| |||
| |||
| Ne bilgisayarda olduğu üst Win 98 üzerinde yeniden yaptım. Ben biraz korkmuş sıkıntıda olan, ancak bir başlangıç disketi uydurmazdık. Eğer böyle ise bu harcama karşılığı üzerinde değer olduğunu sanmıyorum Belki donanım bulunuyor. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Bir başka nokta, bu ntkern.vxd dosya eksikse, diyor ama ancak bir noktaya bir mesaj bu dosyayı bu sorun çözüldü değil var Win 98 diskten Ayıklanan edilmiştir. Ve ben bir arama yapma ntkern.vxd dosyasını bulamıyor. |