![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені дали ноутбук з Windows 98 з AMD. При огляді файлу Ntkern.vxd вважається зниклим без вісті і, отже, деякі драйвери не посилання / роботи. Хто-небудь знає, як я можу вирішити цю проблему або завантажити відповідне програмне забезпечення. Я пробував переустановку з компакт-диска та натяки з мережі, але нічого не вирішена проблема до цих пір. Це все трохи застаріла, але ноутбук штрафу за винятком того, О. замерзає. Я був рекомендований до канаві, але здається, що дуже шкода. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що специфікацію машини?
| |||
| |||
| Я виявив, що воно AMD K6 333 МГц з 64 RAM. Що ще Вам потрібно знати. |
|
| |||
| |||
| Ну, це, безумовно, старий ... Я б встановлювати заново ОС, чистий аркуш видалити будь-які помилки або помилок, також установку ОС випробування апаратно всередині. Якщо вона не буде встановлена операційна система, вона зазвичай вказує на апаратні несправності. |
|
| |||
| |||
| Я перевстановлення Win 98 поверх того, що було на комп'ютері. Я був трохи боїться мілину, хоча я зробив запуск диска. Може бути, це обладнання, якщо це так я не думаю, що варто витрачати гроші на ньому. Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Ще один момент, він говорить Ntkern.vxd файл відсутній, але, хоча в одній точці повідомлення це фото було витягнуто з Win 98 дисків я його ще не вирішена. І я не можу знайти Ntkern.vxd файлу, коли я виконую пошук. |