![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok chlapi, jsem noob tak tu nebudou zlobit se na mě děláš 'něco hloupého. Takže v podstatě, mám počítač ve svém pokoji a notebooku, oba byli hrozně se systémem Windows, protože prostě sucks. Takže můj přítel mi dal re-instalaci systému Windows Home Edition. Tak jsem přeinstalovat na svém počítači, který již měl doma vydání na to. Ono pracoval celek, tak jsem se rozhodl udělat totéž má laptop. Ale problém byl můj notebook se systémem XP Professional Edition, a když jsem přeinstalovat Windows, je nainstalován Home Edition. Takže, dnes jsem se snažil aktivovat můj notebook, ale když jsem vstoupil do plod identifikovat, že říkal, že to není správný klíč. Já jsem si myslel, že výrobky určené pro klávesy Windows Professional jsou jiné, než Klávesy pro Windows Home Edition. Ale zase jsem noob, takže pokud někdo ví můj problém, by pomohlo moc líbí. Díky! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ano, může nebo dělat něco o tom? Nebo si budu muset re-formátu má tvrdý cesta každých 30 dní? |
|
| |||
| |||
| Ne, zkontaktovat Microsoft a získat nový klíč. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to klíč, který je důležitý kousek. Pokud můžete půjčit XP Pro disk, který je stejný typ jako Vy (Retail, OEM, student apod.), budete moci aktivovat okna legálně.
| |||
| |||
| Přesně tak, řekl jsem CD na předchozí post, když jsem měla říct OS. |
|
| |||
| |||
| Díky hoši, jsem tvým dlužníkem! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows vyžaduje aktivaci - Opakovaná aktivace | robina80 | Operační systémy Windows | 7 | 19. únor 2009 17:11 |
| Aktivace systému Windows, který jsem měl aktivovaný. | joohen | Operační systémy Windows | 10 | 16. prosince 2008 15:16 |
| Aktivace systému Windows | robina80 | Operační systémy Windows | 2 | 17. března 2008 11:01 |
| Windows XP Aktivace Otázka | PC WhizzKid | Operační systémy Windows | 3 | 1. listopadu 2007 08:18 |
| Aktivace systému Windows po přeinstalaci "Kód allready používá"? | TheWeirdo | Operační systémy Windows | 2 | 20. srpna 2007 09:34 |
| Thread Nástroje | |
| |