![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει παιδιά, είμαι noob εδώ έτσι δεν παίρνουν θυμωμένος μαζί μου για κάτι που κάνεις ηλίθιο. Έτσι, βασικά, έχω έναν υπολογιστή στο δωμάτιό μου και ένα φορητό υπολογιστή, και οι δύο έτρεχαν φρικτά επειδή τα Windows είναι χάλια ακριβώς. Έτσι, ο φίλος μου μου έδωσε μια νέα εγκατάσταση των Windows Home Edition. So i reinstalled στον υπολογιστή μου που είχε ήδη η έκδοση για το σπίτι. Δούλεψε πολύ γι 'αυτό αποφάσισε να κάνει το ίδιο πράγμα για να μου laptop. Αλλά το πρόβλημα ήταν lap-top μου έτρεχε XP Professional Edition, και όταν την επανεγκατάσταση των Windows, θα εγκατασταθεί το Home Edition. Έτσι, σήμερα, εγώ προσπάθησα ενεργοποίηση lap-top μου, αλλά όταν μπήκα στον αριθμό-κλειδί προϊόντος, δήλωσε ότι δεν ήταν σωστό κλειδί. Σκέφτομαι ότι κλειδιά προϊόν που έχει σχεδιαστεί για τα Windows Professional είναι διαφορετικές από ό, τι κλειδιά για τα Windows Home Edition. Αλλά και πάλι, είμαι noob, οπότε αν κάποιος ξέρει το πρόβλημά μου, βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ. Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Κλειδιά προϊόντος είναι μοναδικοί για κάθε CD. http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx |
|
| |||
| |||
| Έτσι, μπορεί ούτε να κάνεις τίποτα γι 'αυτό; Ή μήπως απλά πρέπει να επανεκτιμήσουν διαμορφώσετε τον σκληρό δίσκο μου κάθε 30 μέρες; |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε επικοινωνήσετε με τη Microsoft και να πάρετε ένα νέο κλειδί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι το κλειδί που είναι το σημαντικό κομμάτι. Εάν μπορείτε να δανειστείτε ένα δίσκο XP Pro που είναι του ίδιου τύπου με τα δικά σας (Retail, OEM, κλπ. φοιτητής) θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Windows νόμιμα.
| |||
| |||
| Ακριβώς, είπα CD στην προηγούμενη θέση, όταν πρέπει να έχω πει OS. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παιδιά, σου χρωστάω ένα! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απαιτεί την ενεργοποίηση των Windows - Επαναληπτική ενεργοποίηση | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 19 Φεβ 2009 17:11 |
| Ενεργοποίηση των Windows που είχα ενεργοποιηθεί. | joohen | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 16 Δεκ. 2008 15:16 |
| Ενεργοποίησης των Windows | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Μαρ 2008 11:01 |
| Ενεργοποίηση των Windows XP Ερώτηση | PC WhizzKid | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 1η Νοεμβρίου 2007 08:18 |
| Ενεργοποίηση μετά την επανεγκατάσταση των Windows, "Κωδικός allready χρησιμοποιείται";! | TheWeirdo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 20 Αυγ 2007 09:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |