μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Activation Problem

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 00:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows Activation Problem

Εντάξει παιδιά, είμαι noob εδώ έτσι δεν παίρνουν θυμωμένος μαζί μου για κάτι που κάνεις ηλίθιο.

Έτσι, βασικά, έχω έναν υπολογιστή στο δωμάτιό μου και ένα φορητό υπολογιστή, και οι δύο έτρεχαν φρικτά επειδή τα Windows είναι χάλια ακριβώς. Έτσι, ο φίλος μου μου έδωσε μια νέα εγκατάσταση των Windows Home Edition. So i reinstalled στον υπολογιστή μου που είχε ήδη η έκδοση για το σπίτι. Δούλεψε πολύ γι 'αυτό αποφάσισε να κάνει το ίδιο πράγμα για να μου laptop. Αλλά το πρόβλημα ήταν lap-top μου έτρεχε XP Professional Edition, και όταν την επανεγκατάσταση των Windows, θα εγκατασταθεί το Home Edition. Έτσι, σήμερα, εγώ προσπάθησα ενεργοποίηση lap-top μου, αλλά όταν μπήκα στον αριθμό-κλειδί προϊόντος, δήλωσε ότι δεν ήταν σωστό κλειδί. Σκέφτομαι ότι κλειδιά προϊόν που έχει σχεδιαστεί για τα Windows Professional είναι διαφορετικές από ό, τι κλειδιά για τα Windows Home Edition. Αλλά και πάλι, είμαι noob, οπότε αν κάποιος ξέρει το πρόβλημά μου, βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ. Ευχαριστώ!
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 00:54
Συντονιστής Ομάδας

Κλειδιά προϊόντος είναι μοναδικοί για κάθε CD.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old 4 Ιανουαρίου 2008, 22:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Έτσι, μπορεί ούτε να κάνεις τίποτα γι 'αυτό; Ή μήπως απλά πρέπει να επανεκτιμήσουν διαμορφώσετε τον σκληρό δίσκο μου κάθε 30 μέρες;
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 23:17
Συντονιστής Ομάδας

Δεν μπορείτε επικοινωνήσετε με τη Microsoft και να πάρετε ένα νέο κλειδί.

Old 5 Ιανουαρίου 2008, 08:47
Ομάδα Δωρητών

Είναι το κλειδί που είναι το σημαντικό κομμάτι. Εάν μπορείτε να δανειστείτε ένα δίσκο XP Pro που είναι του ίδιου τύπου με τα δικά σας (Retail, OEM, κλπ. φοιτητής) θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Windows νόμιμα.

Το σύστημά μου: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
Μνήμες:
Corsair 2 x 1Gb
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 7600GT XXX
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Υπόθεση / PSU:
600W
Ψύξη:
AC FREEZER 7 Pro
Network / Internet:
Αρχική δικτύου ενσύρματες και ασύρματες. B
Monitor (ες):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old 5 Ιαν. 2008, 10:29
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mcbee View Post
Είναι το κλειδί που είναι το σημαντικό κομμάτι. Εάν μπορείτε να δανειστείτε ένα δίσκο XP Pro που είναι του ίδιου τύπου με τα δικά σας (Retail, OEM, κλπ. φοιτητής) θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Windows νόμιμα.
Ακριβώς, είπα CD στην προηγούμενη θέση, όταν πρέπει να έχω πει OS.

Old 5 Ιανουαρίου 2008, 18:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ παιδιά, σου χρωστάω ένα!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Απαιτεί την ενεργοποίηση των Windows - Επαναληπτική ενεργοποίηση robina80 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 19 Φεβ 2009 17:11
Ενεργοποίηση των Windows που είχα ενεργοποιηθεί. joohen Λειτουργικά συστήματα Windows 10 16 Δεκ. 2008 15:16
Ενεργοποίησης των Windows robina80 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17 Μαρ 2008 11:01
Ενεργοποίηση των Windows XP Ερώτηση PC WhizzKid Λειτουργικά συστήματα Windows 3 1η Νοεμβρίου 2007 08:18
Ενεργοποίηση μετά την επανεγκατάσταση των Windows, "Κωδικός allready χρησιμοποιείται";! TheWeirdo Λειτουργικά συστήματα Windows 2 20 Αυγ 2007 09:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.