manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Activation Problem

Reply

Thread Tools
Old 1 siječnja 2008, 00:28
Novi član grupe

Default Windows Activation Problem

Ok dečki, ja sam noob ovdje tako ne naljute na mene za radiš nešto glupo.

Dakle u osnovi, ja sam računalo u svojoj sobi i laptop, obojica su trčanje užasno jer Windows pravedan sisanje. Tako je moj prijatelj mi je dao re-instalacije sustava Windows Home Izdanje. Tako ja reinstalirati na moj računalo koje već Home Edition na to. To izrađen velik pa sam odlučio napraviti istu stvar na moj laptop. No, problem je bio moj laptop je bio trčanje XP Professional Edition, i kad sam reinstalirati Windowse, instaliran Home Edition. Dakle, danas sam pokušao aktivirati moj laptop, ali kad sam ušao u određeni član proizvod ključ, on je rekao da nije ispravan ključ. Ja sam mislio da proizvod tipke dizajniran za Windows Professional drugačije nego Tipke za sustav Windows Home Izdanje. Ali opet, ja sam noob, pa ako itko zna moj problem, pomoć bi bilo velik dio poštovati. Hvala!
Old 1 siječnja 2008, 00:54
Moderator / ica grupe

Proizvod tipke su jedinstveni za svaki CD.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old 4 siječnja 2008, 22:49
Novi član grupe

Dakle, može i ne uzimati ništa o tome? Ili mi je samo da re-oblik zapisa moj hard disk svakih 30 dana?
Old 4 siječnja 2008, 23:17
Moderator / ica grupe

Bez Vas obratite se Microsoftu i dobiti novi ključ.

Old 5 siječnja 2008, 08:47
Donatorska Grupa

To je ključ da se malo važan. Ako možete posuditi disk XP Pro koji je istoga tipa kao i vaš (Retail, OEM, student itd) bit ćete u mogućnosti to ActiveX Windows legalno.

My System: Mcbee C2D

Procesor (i):
Intel Core2Duo E6600
Matične ploče:
Asus P5W DH Deluxe -
RAM memorija:
Gusar 2 x 1GB
Grafička kartica (e):
XFX 7600GT xxx
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
Samsung320Gb,
Optički pogon (e):
LG DVD-RW
Case / PSU:
600W
Hlađenje:
AC Pro 7 Zamrzivač
Network / Internet:
Home mreža poslati novac i bežični. B
Monitor (e):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operacijski sustav (e):
Windows XP Home SP3
Old 5. siječanj 2008, 10:29
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mcbee View Post
To je ključ da se malo važan. Ako možete posuditi disk XP Pro koji je istoga tipa kao i vaš (Retail, OEM, student itd) bit ćete u mogućnosti to ActiveX Windows legalno.
Točno, rekao sam CD u ranijim post kada sam trebao reći OS.

Old 5 siječnja 2008, 18:01
Novi član grupe

Hvala momci, dugujem ti jedan!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Zahtijeva Windows potaknuće - ponavljajućih aktivaciju robina80 Windows Operating Systems 7 19. veljača 2009 17:11
Aktivacija sustava Windows koju sam imao aktiviran. joohen Windows Operating Systems 10 16. prosinac 2008 15:16
Za aktivaciju sustava Windows robina80 Windows Operating Systems 2 17. ožujak 2008 11:01
Windows XP Activation Pitanje PC WhizzKid Windows Operating Systems 3 1. studeni 2007 08:18
Nakon ponovne instalacije sustava Windows Activation, "Kodeks allready koristi"! TheWeirdo Windows Operating Systems 2 20. kolovoz 2007 09:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.