kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows aktiválása

Reply

Téma eszközök
Old Január 1, 2008, 00:28
Új tag Csoport

Default A Windows aktiválása

Ok fiúk, én vagyok a noob van, így nem dühös rám csinál valami hülyeséget.

Tehát alapvetően, van egy számítógép a szobámban, és egy laptop is futottak, mert a Windows csak rettenetesen szar. Szóval a barátom adott nekem egy újratelepítés a Windows Home Edition. Tehát én újratelepíteni a számítógépen, amely már a hazai kiadás rajta. Ez munkás nagy ezért úgy döntöttem, hogy ugyanezt csinálja, csak az én laptop. De a probléma volt a laptop futott XP Professional Edition, és mikor én újratelepíteni a Windows, hogy telepítette a Home Edition. Szóval, ma megpróbáltam aktiváló én-m laptop de amikor beléptem a termék kulcs, azt mondta, hogy nem a megfelelő gombot. Arra gondolok, hogy a termék kulcsok tervezett Windows Professional eltérnek Kulcsok Windows Home Edition. De ismétlem, én vagyok a noob, tehát ha valaki tudja az én problémám, segítség lenne nagy népszerűségnek örvend. Köszönöm!
Old Január 1, 2008, 00:54
Moderátor Csoport

Termék kulcsok egyediek az egyes CD-t.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old Január 4, 2008, 22:49
Új tag Csoport

Szóval, lehet vagy nem lehet változtatni rajta? Vagy inkább csak azt, hogy újra én formátumú merevlemez minden 30 nap alatt?
Old Január 4, 2008, 23:17
Moderátor Csoport

Nem, lépjen kapcsolatba a Microsoft és kap egy új kulcs.

Old Január 5, 2008, 08:47
Donor Group

Ez a kulcs, hogy a fontos darab. Ha tudsz kölcsönkérni egy XP Pro lemezt, amely ugyanolyan típusú, mint a tiéd (Retail, OEM, diák stb), akkor lesz képes aktiválni a Windows legálisan.

My System: Mcbee C2D

Processzor (ok):
Intel Core2Duo E6600
Alaplap:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM memória:
Corsair 2 x 1Gb
Grafikus kártya (k):
XFX 7600GT xxx
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung320Gb,
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW -
Case / tápegység:
600W
Hűtés:
AC Freezer 7 Pro
Hálózat / Internet:
Otthoni hálózat vezetékes és vezeték nélküli. B.
Monitor (ok):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Home SP3
Old Január 5 2008, 10:29
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by mcbee View Post
Ez a kulcs, hogy a fontos darab. Ha tudsz kölcsönkérni egy XP Pro lemezt, amely ugyanolyan típusú, mint a tiéd (Retail, OEM, diák stb), akkor lesz képes aktiválni a Windows legálisan.
Pontosan, azt mondtam CD-t a korábbi postai úton, amikor azt kellett volna mondanom OS.

Old Január 5, 2008, 18:01
Új tag Csoport

Kösz fiúk, tartozom neked!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.