![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok fiúk, én vagyok a noob van, így nem dühös rám csinál valami hülyeséget. Tehát alapvetően, van egy számítógép a szobámban, és egy laptop is futottak, mert a Windows csak rettenetesen szar. Szóval a barátom adott nekem egy újratelepítés a Windows Home Edition. Tehát én újratelepíteni a számítógépen, amely már a hazai kiadás rajta. Ez munkás nagy ezért úgy döntöttem, hogy ugyanezt csinálja, csak az én laptop. De a probléma volt a laptop futott XP Professional Edition, és mikor én újratelepíteni a Windows, hogy telepítette a Home Edition. Szóval, ma megpróbáltam aktiváló én-m laptop de amikor beléptem a termék kulcs, azt mondta, hogy nem a megfelelő gombot. Arra gondolok, hogy a termék kulcsok tervezett Windows Professional eltérnek Kulcsok Windows Home Edition. De ismétlem, én vagyok a noob, tehát ha valaki tudja az én problémám, segítség lenne nagy népszerűségnek örvend. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Szóval, lehet vagy nem lehet változtatni rajta? Vagy inkább csak azt, hogy újra én formátumú merevlemez minden 30 nap alatt? |
|
| |||
| |||
| Nem, lépjen kapcsolatba a Microsoft és kap egy új kulcs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a kulcs, hogy a fontos darab. Ha tudsz kölcsönkérni egy XP Pro lemezt, amely ugyanolyan típusú, mint a tiéd (Retail, OEM, diák stb), akkor lesz képes aktiválni a Windows legálisan.
| |||
| |||
| Pontosan, azt mondtam CD-t a korábbi postai úton, amikor azt kellett volna mondanom OS. |
|
| |||
| |||
| Kösz fiúk, tartozom neked! |