פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

הפעלת Windows בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 1 ינואר 2008, 00:28
קבוצת חברות חדשות

חבר 'ה בסדר, אני כאן Noob אז אל תכעס עלי שאני עושה משהו טיפשי ".

אז בעצם, יש לי מחשב בחדר המחשב הנייד שלי, הן רצו נורא משום ש-Windows פשוט מסריח. אז חבר שלי נתן לי התקנה מחדש של Windows Home Edition. אז אני מחדש במחשב שבו כבר הביתה מהדורה שלי על זה. זה עבד נהדר אז החלטתי לעשות את אותו הדבר אל המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה היתה המחשב הנייד שלי רץ XP Professional Edition ו-Windows כאשר אני מחדש, זה מותקן Edition הבית. אז, היום ניסיתי להפעיל את המחשב הנייד שלי, אבל כשאני נכנס מפתח מוצר, הוא אמר שזה לא המפתח הנכון. אני חושב כי מפתחות מוצרים המיועדים עבור Windows מקצועיים שונים מאשר מפתחות עבור Windows Home Edition. אבל שוב, אני Noob, אז אם מישהו יודע הבעיה שלי, יהיה לעזור להערכה רבה. תודה!
Old 1 ינואר 2008, 00:54
מנהל קבוצת

הן מפתחות מוצר ייחודי לכל תקליטור.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old 4 ינואר 2008, 22:49
קבוצת חברות חדשות

אז, או יכול לעשות משהו בקשר לזה? או שאני פשוט צריך לעצב מחדש את הכונן הקשיח שלי כל 30 יום?
Old 4 ינואר 2008, 23:17
מנהל קבוצת

אין לך קשר של מיקרוסופט לקבל מפתח חדש.

Old 5 ינואר 2008, 08:47
קבוצת תורמים

זה מפתח קצת חשוב. אם אתה יכול לשאול את הדיסק XP Pro זה אותו סוג כמו שלך (Retail, OEM וכו סטודנטים) תוכל להפעיל את Windows באופן חוקי.

המערכת שלי: Mcbee C2D

מעבד (ים):
אינטל Core2Duo E6600
לוח האם:
ASUS P5W-DH Deluxe
זיכרון RAM:
Corsair 2 x 1GB
כרטיס מסך (S):
XFX 7600GT xxx
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
כונן אופטי (S):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Cooling:
א.כ. מקפיא 7 Pro
רשת / אינטרנט:
דף הבית של רשת חוטית ואלחוטית. B
צג (S):
2x LG 19 "LCD DVI.
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Home SP3
Old 5 ינואר 2008, 10:29
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mcbee View Post
זה מפתח קצת חשוב. אם אתה יכול לשאול את הדיסק XP Pro זה אותו סוג כמו שלך (Retail, OEM וכו סטודנטים) תוכל להפעיל את Windows באופן חוקי.
בדיוק, אמרתי תקליטור פירסום קודם לכן, כאשר אני צריך להגיד את מערכת ההפעלה.

Old 5 ינואר 2008, 18:01
קבוצת חברות חדשות

חבר 'ה תודה, אני חייב לך!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.