mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows aktyvinimas Problema

Reply

Temos įrankiai
Old 1 sausis 2008, 00:28
Naujas Narys

Default Windows aktyvinimas Problema

Ok guys, I'm a noob čia, don't get mad at me for doin 'kažkas kvailas.

Taigi, iš esmės, turiu kompiuterį, mano kambarį ir nešiojamas, tiek bėgo siaubingai, nes Windows tiesiog sucks. Taigi, mano draugas padovanojo man iš naujo įdiegti "Windows Home Edition. Taigi aš iš naujo į mano kompiuterį, kuris jau buvo Home Edition apie jį. Jis dirbo didelis tad nusprendžiau padaryti tą patį, mano nešiojamas. Bet problema buvo mano nešiojamas kompiuteris buvo rodomi XP Professional Edition ", ir kai aš iš naujo įdiegti Windows, įrengtas Home Edition. Taigi, šiandien aš bandžiau aktyvuoti mano nešiojamas, bet kai aš įrašytas į produkto raktą, jis sakė, kad tai nebuvo teisingas raktas. Aš galvoju, kad produkto raktas skirtas Windows Professional yra kitoks nei raktų Windows Home Edition. Bet vėl, I'm noob, tad jei kas žino mano problema, padėti bus labai dėkingi. Ačiū!
Old 1 sausis 2008, 00:54
Moderatorius Grupė

Produkto raktai yra unikalus kiekvieno CD.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old Sausis 4, 2008, 22:49
Naujas Narys

Taigi, ar gali ką nors apie tai? Arba aš tiesiog iš naujo formato kietąjį diską, kas 30 dienų?
Old Sausis 4, 2008, 23:17
Moderatorius Grupė

Nr susisiekti su Microsoft ir gauti naują raktą.

Old 5 sausis 2008, 08:47
Donorų grupės

Tai raktas, kuris yra svarbus tiek. Jei galite pasiskolinti XP Pro "diske, kuris yra to paties tipo, kaip tavo (Retail, OEM, studentų ir tt) galėsite aktyvuoti Windows teisėtai.

Mano sistema: McBee C2D

Procesorius (-iai):
Core2Duo E6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5W DH Deluxe
RAM atmintis:
Corsair 2 x 1GB
Graphics Card (-ai):
XFX 7600GT XXX
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Aušinimas:
AC Freezer 7 Pro
Tinklas / Internetas:
Namų tinkle, laidinių ir bevielių. B
Monitorius (-ai):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Home SP3
Old 5 sausis 2008, 10:29
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by McBee View Post
Tai raktas, kuris yra svarbus tiek. Jei galite pasiskolinti XP Pro "diske, kuris yra to paties tipo, kaip tavo (Retail, OEM, studentų ir tt) galėsite aktyvuoti Windows teisėtai.
Tiksliai, aš sakiau CD ankstesnio paštu, kai aš jau sakiau OS.

Old 5 sausis 2008, 18:01
Naujas Narys

Thanks guys, aš skolingas jums vieną!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows reikalauja aktyvavimo - Pasikartojančios aktyvavimo robina80 Windows "operacinės sistemos 7 19 vasaris 2009 17:11
Aktyvinimas "Windows", kurį aš aktyvuota. joohen Windows "operacinės sistemos 10 16 gruodis 2008 15:16
Windows aktyvinimas robina80 Windows "operacinės sistemos 2 Kovas 17, 2008 11:01
Windows XP aktyvinimas Klausimas PC WhizzKid Windows "operacinės sistemos 3 1 lapkritis 2007 08:18
Windows aktyvinimas po naujo "biuletenio naudojamas kodas"?! TheWeirdo Windows "operacinės sistemos 2 Rugpjūtis 20, 2007 09:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.