![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ok guys, I'm a noob čia, don't get mad at me for doin 'kažkas kvailas. Taigi, iš esmės, turiu kompiuterį, mano kambarį ir nešiojamas, tiek bėgo siaubingai, nes Windows tiesiog sucks. Taigi, mano draugas padovanojo man iš naujo įdiegti "Windows Home Edition. Taigi aš iš naujo į mano kompiuterį, kuris jau buvo Home Edition apie jį. Jis dirbo didelis tad nusprendžiau padaryti tą patį, mano nešiojamas. Bet problema buvo mano nešiojamas kompiuteris buvo rodomi XP Professional Edition ", ir kai aš iš naujo įdiegti Windows, įrengtas Home Edition. Taigi, šiandien aš bandžiau aktyvuoti mano nešiojamas, bet kai aš įrašytas į produkto raktą, jis sakė, kad tai nebuvo teisingas raktas. Aš galvoju, kad produkto raktas skirtas Windows Professional yra kitoks nei raktų Windows Home Edition. Bet vėl, I'm noob, tad jei kas žino mano problema, padėti bus labai dėkingi. Ačiū! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Taigi, ar gali ką nors apie tai? Arba aš tiesiog iš naujo formato kietąjį diską, kas 30 dienų? |
|
| |||
| |||
| Nr susisiekti su Microsoft ir gauti naują raktą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai raktas, kuris yra svarbus tiek. Jei galite pasiskolinti XP Pro "diske, kuris yra to paties tipo, kaip tavo (Retail, OEM, studentų ir tt) galėsite aktyvuoti Windows teisėtai.
| |||
| |||
| Tiksliai, aš sakiau CD ankstesnio paštu, kai aš jau sakiau OS. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, aš skolingas jums vieną! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows reikalauja aktyvavimo - Pasikartojančios aktyvavimo | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 7 | 19 vasaris 2009 17:11 |
| Aktyvinimas "Windows", kurį aš aktyvuota. | joohen | Windows "operacinės sistemos | 10 | 16 gruodis 2008 15:16 |
| Windows aktyvinimas | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Kovas 17, 2008 11:01 |
| Windows XP aktyvinimas Klausimas | PC WhizzKid | Windows "operacinės sistemos | 3 | 1 lapkritis 2007 08:18 |
| Windows aktyvinimas po naujo "biuletenio naudojamas kodas"?! | TheWeirdo | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugpjūtis 20, 2007 09:34 |
| Temos įrankiai | |
| |