mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows aktivizācijas problēma

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 1, 2008, 00:28
New Member Group

Ok guys, I'm noob šeit, lai don't get mad at me for doin "kaut kas stulbs.

Vārdu sakot, man ir dators manā istabā un laptop, abi darbojās briesmīgi, jo Windows vienkārši sucks. Lai mans draugs man iedeva atkārtotu uzstādīšanu Windows Home Edition. Tāpēc es pārinstalēta uz manu datoru, kas jau bija Home Edition par to. Tā strādāja liels tāpēc es nolēmu to pašu ar savu portatīvo datoru. Bet problēma bija mans klēpjdators skrēja XP Professional Edition, un kad es pārinstalēta Windows, tā uzstādīta Home Edition. Tātad, šodien es mēģināju aktivizēt manu portatīvo datoru, bet kad es iekļauta produkta atslēgu, tas teica, ka nav pareizs taustiņu. Es domāju, ka zāles atslēgas paredzētas Windows Professional atšķiras no atslēgas Windows Home Edition. Bet atkal, es esmu noob, tāpēc, ja kāds zina manu problēmu, palīdzēt, būtu ļoti appreciated. Pateicība!
Old Janvāris 1, 2008, 00:54
Moderator Group

Produkta atslēgas ir unikāls katram CD.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old Janvāris 4, 2008, 22:49
New Member Group

Tātad, varat vai darīt kaut ko lietas labā? Vai man vienkārši ir re-format manu cieto disku ik pēc 30 dienām?
Old Janvāris 4, 2008, 23:17
Moderator Group

Neviens jums sazināties ar Microsoft, un iegūt jaunu atslēgu.

Old 5 janvāris 2008, 08:47
Donors Group

Tā ir atslēga, kas ir svarīgs bitu. Ja vari aizņemties XP Pro disks, kas ir tāda paša tipa kā jums (Retail, OEM, studentu uc) jūs varēsiet aktivizēt Windows likumīgi.

Mana sistēma: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair 2 x 1Gb
Graphics Card (s):
XFX 7600GT XXX
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Dzesēšana:
AC Freezer 7 Pro
Tīkla / Internets:
Mājas tīkla vadu un bezvadu. B
Monitor (s):
2x LG 19 "DVI LCD.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old 5 janvāris 2008, 10:29
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by mcbee View Post
Tā ir atslēga, kas ir svarīgs bitu. Ja vari aizņemties XP Pro disks, kas ir tāda paša tipa kā jums (Retail, OEM, studentu uc) jūs varēsiet aktivizēt Windows likumīgi.
Tieši tā, es teicu, CD agrāk pastu, kad man vajadzēja teikt OS.

Old 5 janvāris 2008, 18:01
New Member Group

Paldies puiši, es parādā vienu!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.