![]() |
|
| |||
| |||
| Ok guys, I'm noob šeit, lai don't get mad at me for doin "kaut kas stulbs. Vārdu sakot, man ir dators manā istabā un laptop, abi darbojās briesmīgi, jo Windows vienkārši sucks. Lai mans draugs man iedeva atkārtotu uzstādīšanu Windows Home Edition. Tāpēc es pārinstalēta uz manu datoru, kas jau bija Home Edition par to. Tā strādāja liels tāpēc es nolēmu to pašu ar savu portatīvo datoru. Bet problēma bija mans klēpjdators skrēja XP Professional Edition, un kad es pārinstalēta Windows, tā uzstādīta Home Edition. Tātad, šodien es mēģināju aktivizēt manu portatīvo datoru, bet kad es iekļauta produkta atslēgu, tas teica, ka nav pareizs taustiņu. Es domāju, ka zāles atslēgas paredzētas Windows Professional atšķiras no atslēgas Windows Home Edition. Bet atkal, es esmu noob, tāpēc, ja kāds zina manu problēmu, palīdzēt, būtu ļoti appreciated. Pateicība! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Tātad, varat vai darīt kaut ko lietas labā? Vai man vienkārši ir re-format manu cieto disku ik pēc 30 dienām? |
|
| |||
| |||
| Neviens jums sazināties ar Microsoft, un iegūt jaunu atslēgu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā ir atslēga, kas ir svarīgs bitu. Ja vari aizņemties XP Pro disks, kas ir tāda paša tipa kā jums (Retail, OEM, studentu uc) jūs varēsiet aktivizēt Windows likumīgi.
| |||
| |||
| Tieši tā, es teicu, CD agrāk pastu, kad man vajadzēja teikt OS. |
|
| |||
| |||
| Paldies puiši, es parādā vienu! |