rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Aktywacja systemu Windows Problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 stycznia 2008, 00:28
Nowe państwa grupy

Default Aktywacja systemu Windows Problem

Ok chłopaki, jestem noob tak tutaj nie get mad na mnie leci coś głupiego.

Więc w zasadzie, mam komputer w moim pokoju i laptopa, oba zostały uruchomione, ponieważ system Windows po prostu okropnie ssie. Więc mój przyjaciel dał mi ponownej instalacji systemu Windows Home Edition. Tak ja zainstalowana na komputerze, które już edycja domu na jej temat. It worked great, więc postanowiłem zrobić to samo na moim laptopie. Ale problem był mój laptop był uruchomiony XP Professional Edition, a kiedy ponownie zainstalować Windows, zainstalowany Home Edition. Tak, dzisiaj próbowałem aktywacji mój laptop, ale kiedy wszedł w klucz produktu, to powiedział, że nie był właściwy klucz. Myślę, że klucze produktów przeznaczonych dla Windows Professional różnią się od kluczy dla systemu Windows Home Edition. Ale znowu, jestem noob, więc jeśli ktoś zna mój problem, pomocy byłoby bardzo doceniana. Dzięki!
Old 1 stycznia 2008, 00:54
Moderator grupy

Klucze produktu są unikalne dla każdego CD.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old 4 stycznia 2008, 22:49
Nowe państwa grupy

Więc, czy można coś z tym zrobić? Czy mam tylko jej ponowne sformatowanie dysku twardego co 30 dni?
Old 4 stycznia 2008, 23:17
Moderator grupy

Nr skontaktować się z firmą Microsoft i uzyskać nowy klucz.

Old 5 stycznia 2008, 08:47
Grupa dawcy

To klucz, który jest ważny bit. Jeśli można pożyczyć płytę XP Pro, który jest tego samego typu jak Twoja (Handel detaliczny, OEM, etc studentów) będzie można aktywować system Windows prawnie.

My System: Mcbee C2D

Procesor (y):
Intel Core2Duo E6600
Płyta główna:
ASUS P5W-DH Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2 x 1Gb
Karta graficzna (y):
XFX 7600GT XXX
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD-RW
Case / PSU:
600W
Chłodzenie:
AC Freezer 7 Pro
Sieć / Internet:
Strona sieci przewodowych i bezprzewodowych. B
Monitor (y):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (-y):
Windows XP Home SP3
Old 5 stycznia 2008, 10:29
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by mcbee View Post
To klucz, który jest ważny bit. Jeśli można pożyczyć płytę XP Pro, który jest tego samego typu jak Twoja (Handel detaliczny, OEM, etc studentów) będzie można aktywować system Windows prawnie.
Dokładnie, powiedziałem CD wcześniejsze stanowisko, kiedy powinienem powiedzieć OS.

Old 5 stycznia 2008, 18:01
Nowe państwa grupy

Dzięki chłopaki, ja wam winien jeden!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.