![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok baieti, eu sunt un noob aici asa ca nu va suparati pe mine pentru ceva ce faci 'prost. Deci, practic, am un calculator în camera mea şi un laptop, ambele au fost difuzate oribil, deoarece Windows doar sucks. Deci, prietenul meu mi-a dat o re-instalare de Windows Home Edition. Deci, am reinstalled de pe computerul meu, care avea deja ediţie acasă pe ea. It worked mare, aşa că am decis să facă acelaşi lucru la meu laptop. Dar problema a fost laptop-ul meu a fost difuzate XP Professional Edition, şi Windows atunci când am reinstalat, instalat Home Edition. Deci, azi am incercat activarea meu laptop dar când am intrat în cheia de produs, acesta a spus că nu a fost o cheia corecta. Ma gandesc că cheile de marfuri proiectate pentru Windows Professional sunt diferite decât Chei pentru Windows Home Edition. Dar, din nou, eu sunt un noob, asa ca daca cineva ştie problema mea, ajuta-ar fi mult mai apreciat. Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Deci, sau poate face nimic despre asta? Sau pot doar să re-format meu disc tare la fiecare 30 de zile? |
|
| |||
| |||
| Nu te lua legatura cu Microsoft şi a obţine o nouă cheie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E-cheie, care este bit de important. Dacă se poate împrumuta un XP Pro disc care este acelaşi tip ca a ta (de vânzare cu amănuntul, OEM, student, etc), tu vei a fi capabil la spre activate ferestre punct de vedere legal.
| |||
| |||
| Exact, am spus mai devreme CD în post când am spus ar trebui să aibă sisteme de operare. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, iti datorez una! |
![]() |
|
| Marcaje |