menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Aktivácia systému Windows problém

Reply

Thread Tools
Old 1.januára 2008, 00:28
Nový člen skupiny

Default Aktivácia systému Windows problém

Ok chlapi, som noob tak tu nebudú hnevať sa na mňa robíš 'niečo hlúpe.

Takže v podstate, mám počítač vo svojej izbe a notebooku, obaja boli hrozne so systémom Windows, pretože jednoducho sucks. Takže môj priateľ mi dal re-inštalácii systému Windows Home Edition. Tak jsem přeinstalovat na svojom počítači, ktorý už mal doma vydanie na to. Ono pracoval celok, tak som sa rozhodol urobiť to isté má laptop. Ale problém bol môj notebook so systémom XP Professional Edition, a keď som preinštalovať Windows, je nainštalovaný Home Edition. Takže, dnes som sa snažil aktivovať môj notebook, ale keď som vstúpil do plod identifikovať, že hovoril, že to nie je správny kľúč. Ja som si myslel, že výrobky určené pre klávesy Windows Professional sú iné, ako Klávesy pre Windows Home Edition. Ale zase som noob, takže ak niekto vie môj problém, by pomohlo moc líbí. Vďaka!
Old 1.januára 2008, 00:54
Moderátor skupiny

Katalóg klávesy sú špecifické pre každé CD.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old 4 januára 2008, 22:49
Nový člen skupiny

Áno, môže alebo robiť niečo o tom? Alebo si budem musieť re-formáte má tvrdý cesta každých 30 dní?
Old 4 januára 2008, 23:17
Moderátor skupiny

Nie, skontaktovať Microsoft a získať nový kľúč.

Old 5 januára 2008, 08:47
Darcu Skupina

Je to kľúč, ktorý je dôležitý kúsok. Ak môžete požičať XP Pro disk, ktorý je rovnaký typ ako Vy (Retail, OEM, študent atď), budete môcť aktivovať okná legálne.

Môj systém: Mcbee c2d

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Základná doska:
Asus P5W DH Deluxe --
Pamäť RAM:
Corsair 2 x 1Gb
Grafické karty (s):
XFX 7600GT xxx
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Samsung320Gb,
Optická mechanika (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Chladenie:
AC mraznička 7 Pro
Sieť / Internet:
Domáce siete káblové a bezdrôtové. B
Monitor (s):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operačný systém (y):
Windows XP Home SP3
Old 5 januára 2008, 10:29
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mcbee View Post
Je to kľúč, ktorý je dôležitý kúsok. Ak môžete požičať XP Pro disk, ktorý je rovnaký typ ako Vy (Retail, OEM, študent atď), budete môcť aktivovať okná legálne.
Presne tak, povedal som CD na predchádzajúci post, keď som mala povedať OS.

Old 5 januára 2008, 18:01
Nový člen skupiny

Vďaka hoši, som tvojím dlžníkom!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows vyžaduje aktiváciu - Opakovaná aktivácia robina80 Operačné systémy Windows 7 19. február 2009 17:11
Aktivácia systému Windows, ktorý som mal aktivovaný. joohen Operačné systémy Windows 10 16. decembra 2008 15:16
Aktivácia systému Windows robina80 Operačné systémy Windows 2 17. marca 2008 11:01
Windows XP Aktivácia Otázka PC WhizzKid Operačné systémy Windows 3 1. novembra 2007 08:18
Aktivácia systému Windows po preinštalovaní "Kód allready používa"? TheWeirdo Operačné systémy Windows 2 20. augusta 2007 09:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.