![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok chlapi, som noob tak tu nebudú hnevať sa na mňa robíš 'niečo hlúpe. Takže v podstate, mám počítač vo svojej izbe a notebooku, obaja boli hrozne so systémom Windows, pretože jednoducho sucks. Takže môj priateľ mi dal re-inštalácii systému Windows Home Edition. Tak jsem přeinstalovat na svojom počítači, ktorý už mal doma vydanie na to. Ono pracoval celok, tak som sa rozhodol urobiť to isté má laptop. Ale problém bol môj notebook so systémom XP Professional Edition, a keď som preinštalovať Windows, je nainštalovaný Home Edition. Takže, dnes som sa snažil aktivovať môj notebook, ale keď som vstúpil do plod identifikovať, že hovoril, že to nie je správny kľúč. Ja som si myslel, že výrobky určené pre klávesy Windows Professional sú iné, ako Klávesy pre Windows Home Edition. Ale zase som noob, takže ak niekto vie môj problém, by pomohlo moc líbí. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Áno, môže alebo robiť niečo o tom? Alebo si budem musieť re-formáte má tvrdý cesta každých 30 dní? |
|
| |||
| |||
| Nie, skontaktovať Microsoft a získať nový kľúč. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to kľúč, ktorý je dôležitý kúsok. Ak môžete požičať XP Pro disk, ktorý je rovnaký typ ako Vy (Retail, OEM, študent atď), budete môcť aktivovať okná legálne.
| |||
| |||
| Presne tak, povedal som CD na predchádzajúci post, keď som mala povedať OS. |
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši, som tvojím dlžníkom! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows vyžaduje aktiváciu - Opakovaná aktivácia | robina80 | Operačné systémy Windows | 7 | 19. február 2009 17:11 |
| Aktivácia systému Windows, ktorý som mal aktivovaný. | joohen | Operačné systémy Windows | 10 | 16. decembra 2008 15:16 |
| Aktivácia systému Windows | robina80 | Operačné systémy Windows | 2 | 17. marca 2008 11:01 |
| Windows XP Aktivácia Otázka | PC WhizzKid | Operačné systémy Windows | 3 | 1. novembra 2007 08:18 |
| Aktivácia systému Windows po preinštalovaní "Kód allready používa"? | TheWeirdo | Operačné systémy Windows | 2 | 20. augusta 2007 09:34 |
| Thread Tools | |
| |