мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Ацтиватион Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2008, 00:28
Нови члан групе

Default Уиндоус Ацтиватион Проблем

Ок момци, ја сам нооб тако да ту не добијају љут на мене нешто си 'глуп.

Дакле, у основи, ја имам компјутер у мојој соби и лаптопа, оба су узасно раде јер Уиндоус једноставно срање. Дакле, мој пријатељ ми је дао поновно инсталирање оперативног система Уиндоус Хоме едитион. Тако сам поново инсталирати на мој рачунар који већ има Хоме Едитион на њему. Она је радила велике тако да сам одлучио да направи исту ствар за мој лаптоп. Али проблем је мој лаптоп је покренут КСП Профессионал, а када сам поново инсталирати оперативни систем Уиндоус, инсталирали га Хоме едитион. Дакле, данас сам покушао активирати мој лаптоп, али кад сам ушао у кључ производа, он је рекао да није тачно кључ. Ја сам мишљења да је производ дизајниран за Уиндоус тастери Стручни се разликују од Тастери за Уиндоус Хоме едитион. Али опет, ја сам нооб, па ако неко зна мој проблем, помоћи ће бити много цењена. Хвала!
Old 1. Мар 2008, 00:54
Модератор / ица групе

Производа тастери су јединствени за сваког ЦД-а.

хттп://ууу.мицрософт.цом/Едуцатион/П...цтиватион.мспкс

Old 4. Мар 2008, 22:49
Нови члан групе

Дакле, да или урадите било шта о томе? Или могу само да поново формату хард диск сваких 30 дана?
Old 4. Мар 2008, 23:17
Модератор / ица групе

Не можете контактирати Мицрософт и добити нови кључ.

Old 5. Мар 2008, 08:47
Донаторска Група

То је кључ који је мало важно. Ако можеш да позајмиш КСП диска који је исти тип као твој (мало, "ОЕМ, Студент, итд), моћи ћете да активирате Уиндоус легално.

Мы Сыстем: Мцбее Ц2Д

Процесор (и):
Интел Цоре2Дуо Е6600
Матичне плоче:
Асус П5У ДХ Делуксе --
РАМ меморија:
Гусар 2 кс 1ГБ
Графичка картица (е):
КСФКС 7600ГТ кскскс
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
Самсунг320Гб,
Оптички погон (е):
Нокиа ДВД-РУ
Цасе / псу:
600У
Хлађење:
АЦ Про 7 замрзивач
Нетуорк / Интернет:
Кућну мрежу жичаним и бежичним. БиХ
Монитор (е):
2кс ЛГ 19 "ЛЦД ДВИ.
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Хоме СП3
Old 5. јануар 2008, 10:29
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мцбее View Post
То је кључ који је мало важно. Ако можеш да позајмиш КСП диска који је исти тип као твој (мало, "ОЕМ, Студент, итд), моћи ћете да активирате Уиндоус легално.
Тачно, рекао сам ЦД у ранијим после кад сам треба да је оперативни систем.

Old 5. Мар 2008, 18:01
Нови члан групе

Хвала момци, Дугујем ти један!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Потребна Уиндоус активација - понављајућих активирање робина80 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 19 фебруар 2009 17:11
Активирање система Уиндоус коју сам имао активиран. јоохен Уиндоус Оператинг Сыстемс 10 16 децембар 2008 15:16
За активирање система Уиндоус робина80 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 17 март 2008 11:01
Уиндоус КСП Ацтиватион Питање ПЦ УхиззКид Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 1 новембар 2007 08:18
Након поновне инсталације система Уиндоус Ацтиватион, "Кодекс аллреады користи"! ТхеУеирдо Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 20 аугуст 2007 09:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц