![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок момци, ја сам нооб тако да ту не добијају љут на мене нешто си 'глуп. Дакле, у основи, ја имам компјутер у мојој соби и лаптопа, оба су узасно раде јер Уиндоус једноставно срање. Дакле, мој пријатељ ми је дао поновно инсталирање оперативног система Уиндоус Хоме едитион. Тако сам поново инсталирати на мој рачунар који већ има Хоме Едитион на њему. Она је радила велике тако да сам одлучио да направи исту ствар за мој лаптоп. Али проблем је мој лаптоп је покренут КСП Профессионал, а када сам поново инсталирати оперативни систем Уиндоус, инсталирали га Хоме едитион. Дакле, данас сам покушао активирати мој лаптоп, али кад сам ушао у кључ производа, он је рекао да није тачно кључ. Ја сам мишљења да је производ дизајниран за Уиндоус тастери Стручни се разликују од Тастери за Уиндоус Хоме едитион. Али опет, ја сам нооб, па ако неко зна мој проблем, помоћи ће бити много цењена. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Производа тастери су јединствени за сваког ЦД-а. хттп://ууу.мицрософт.цом/Едуцатион/П...цтиватион.мспкс |
|
| |||
| |||
| Дакле, да или урадите било шта о томе? Или могу само да поново формату хард диск сваких 30 дана? |
|
| |||
| |||
| Не можете контактирати Мицрософт и добити нови кључ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је кључ који је мало важно. Ако можеш да позајмиш КСП диска који је исти тип као твој (мало, "ОЕМ, Студент, итд), моћи ћете да активирате Уиндоус легално.
| |||
| |||
| Тачно, рекао сам ЦД у ранијим после кад сам треба да је оперативни систем. |
|
| |||
| |||
| Хвала момци, Дугујем ти један! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потребна Уиндоус активација - понављајућих активирање | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 19 фебруар 2009 17:11 |
| Активирање система Уиндоус коју сам имао активиран. | јоохен | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 16 децембар 2008 15:16 |
| За активирање система Уиндоус | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 март 2008 11:01 |
| Уиндоус КСП Ацтиватион Питање | ПЦ УхиззКид | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 1 новембар 2007 08:18 |
| Након поновне инсталације система Уиндоус Ацтиватион, "Кодекс аллреады користи"! | ТхеУеирдо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 20 аугуст 2007 09:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |