az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Etkinleştirme Sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 1 Ocak 2008, 00:28
Yeni Üye Grubu

Ok guys, I'm a noob Buraya olsun bana yapıyorsun bir şey aptal deli değil kulüpler.

Nedenle temelde, benim oda ve bir laptop, çünkü Windows sadece berbat hem korkunç yayınlanırken bir bilgisayar var. So arkadaşım beni yeniden Windows Home Edition yükleme verdi. So i zaten üzerinde ev baskı vardı benim bilgisayara yeniden. Bu yüzden benim laptop için aynı şeyi yapmaya karar Harika çalıştı. Ve ne zaman i yeniden Windows XP Professional Edition çalıştıran oldu Ama sorun benim laptop iken, Home Edition yüklü. Yani, bugün denedim ama benim laptop aktif hale ne zaman i ürün anahtar girilen, onu doğru bir anahtar olmadığını söyledi. Ben Ürün anahtarları Windows Professional için tasarlanmış tuşları Windows Home Edition için daha farklı düşünüyorum. Fakat yine de, bir noob, bu yüzden eğer kimse benim sorunum bilir, yardımcı çok mutluluk duyacağız kulüpler. Teşekkürler!
Old 1 Ocak 2008, 00:54
Moderatör Grubu

Ürün anahtarlarını her CD özeldir.

http://www.microsoft.com/Education/P...ctivation.mspx

Old 4 Ocak 2008, 22:49
Yeni Üye Grubu

Yani, bu konuda bir şey yapabilir ya? Yoksa sadece yeniden var format benim sert götürmek her 30 gün?
Old 4 Ocak 2008, 23:17
Moderatör Grubu

Hayır Microsoft başvurun ve yeni bir anahtar olsun.

Old 5 Ocak 2008, 08:47
Bağış Grubu

It's anahtarı önemli bittir. Eğer senin (Perakende, OEM, öğrenci vb) size yasal olarak pencere etkinleştirmek edebilecektir olarak aynı tür bir XP Pro disk ödünç alabilir.

Benim Sistemi: Mcbee C2D

İşlemci (ler):
Intel Core2Duo E6600
Anakart:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM hafıza:
Korsan gemisi 2 x 1GB
Grafik Kartı (ler):
XFX 7600GT XXX
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Samsung320Gb,
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Soğutma:
AC Freezer 7 Pro
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Ana şebeke kablolu ve kablosuz. B
Monitör (ler):
2x LG 19 "DVI LCD ekran.
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Home SP3
Old 5 Ocak 2008, 10:29
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mcbee View Post
It's anahtarı önemli bittir. Eğer senin (Perakende, OEM, öğrenci vb) size yasal olarak pencere etkinleştirmek edebilecektir olarak aynı tür bir XP Pro disk ödünç alabilir.
Kesinlikle, dedim önceki sonrası CD'sini dedim olmalıdır OS.

Old 5 Ocak 2008, 18:01
Yeni Üye Grubu

Thanks guys, sana borçluyum!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından