![]() |
|
| |||
| |||
| Ok guys, I'm a noob Buraya olsun bana yapıyorsun bir şey aptal deli değil kulüpler. Nedenle temelde, benim oda ve bir laptop, çünkü Windows sadece berbat hem korkunç yayınlanırken bir bilgisayar var. So arkadaşım beni yeniden Windows Home Edition yükleme verdi. So i zaten üzerinde ev baskı vardı benim bilgisayara yeniden. Bu yüzden benim laptop için aynı şeyi yapmaya karar Harika çalıştı. Ve ne zaman i yeniden Windows XP Professional Edition çalıştıran oldu Ama sorun benim laptop iken, Home Edition yüklü. Yani, bugün denedim ama benim laptop aktif hale ne zaman i ürün anahtar girilen, onu doğru bir anahtar olmadığını söyledi. Ben Ürün anahtarları Windows Professional için tasarlanmış tuşları Windows Home Edition için daha farklı düşünüyorum. Fakat yine de, bir noob, bu yüzden eğer kimse benim sorunum bilir, yardımcı çok mutluluk duyacağız kulüpler. Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Yani, bu konuda bir şey yapabilir ya? Yoksa sadece yeniden var format benim sert götürmek her 30 gün? |
|
| |||
| |||
| Hayır Microsoft başvurun ve yeni bir anahtar olsun. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's anahtarı önemli bittir. Eğer senin (Perakende, OEM, öğrenci vb) size yasal olarak pencere etkinleştirmek edebilecektir olarak aynı tür bir XP Pro disk ödünç alabilir.
| |||
| |||
| Kesinlikle, dedim önceki sonrası CD'sini dedim olmalıdır OS. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, sana borçluyum! |