по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows резервната CD?

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2008, 03:17
Номер на групата

Default Windows резервната CD?

последно Nite направих резервно копие на моя harddrive с прозорци и всички програми и др. до друга harddrvie.

ако не беше да се изгори архивното досие на CD и един ден трябваше да си инсталирате Windows .. Може ли просто да ползвате този компактдиск. би тази работа? също уж всичките ми програми & настройките дори ми променени настройки като Windows шрифтове стил, че са се променили.

Ако това е възможно, как мога да горят архивното досие на CD (DVD), за да ми компютър към обувка от него като първи зареждащ устройство

благодарности!

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 17 юни 2008, 07:29
Номер на групата

Добре, ами ако сте копирали цялата HDD върху диска (ghosting) той трябва да работи, но ако само coppied изберете части, тя вероятно няма. А за да го да работи, и първото, което трябва да го изгори на компактдиск (CD или DVD е не е достатъчно голям) с една от програмите, които е трябвало да дойде с една от вашите няколко DVD писатели. Тогава, когато е необходимо да стартирате от диска, трябва да бъде в състояние да настроите BIOS да избират оптично устройство пред HDD за зареждане, като по този начин стартиране от CD / DVD-рано.

Аз не съм 100%, че това ще работи, но на теория (поне доколкото аз знам) той трябва. И аз не знам как ще отида за смяна устройство за зареждане на вашия BIOS motherboad, защото всички са различни, просто гледам през менютата, докато не видите опцията казва нещо като "Обувка priotity" След като открихме, че ще познаете за следващия път, за да излезете без да запазвате changs това време, просто облицовам ви направи промяна при злополука.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 17 юни 2008, 12:36
Номер на групата

Пр пиша благодаря Имам Nero Мога да го изгорят, но мисля, че магията ISO може да има повече шанс, тъй като ще изгори като bootabe изображение мисля! архивното е 11 на БГ като мои DVD CD's лимита на моя HP DVD дискове са 4GB на аз ще трябва да се използват повече от едно CD .. дори и ако тя приучавам зареждане на CD и може винаги да инсталирате Windows после просто сложи CDS и след това използвайте ми архивирания .. Мисля, че ще работим малтретиране изгори някой и да видим дали тя работи THANKS

като за начално устройства в BIOS. Аз не повече от пътя ми около там съм винаги там LOL:)

Old 19 юни 2008, 15:45
Номер на групата

Най-лесният начин да се направи пълно резервно копие на вашия твърд диск е да се използват изображения, програмата, като Acronis Истинската Image или Нортън Дух.
Това ще ви позволи да направят образа на своя дял, което може да бъде imaged върна към нов твърд диск и ще се Bootable. Всеки друг метод не работи, защото трябва да имат за зареждане на файлове, както и данни.
Имам използва Acronis Истинската Image много пъти и може да го препоръча.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Вашият Backup Решения platti Дискове & сменяемите носители 10 4 май 2009 г. 10:30
Създаване на резервни копия на Windows диск antbann Windows операционни системи 5 26 Jan 2009 13:00
Имате нужда от подкрепление софтуер thingie2 Общи Софтуер Чат 1 24 април 2008 13:27
Backup филми demacs Общи Софтуер Чат 2 11 Jan 2008 18:38
Как да архивирате Windows XP оригиналния диск fredted40x Windows операционни системи 3 11 Окт 2007 13:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc