![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| последно Nite направих резервно копие на моя harddrive с прозорци и всички програми и др. до друга harddrvie. ако не беше да се изгори архивното досие на CD и един ден трябваше да си инсталирате Windows .. Може ли просто да ползвате този компактдиск. би тази работа? също уж всичките ми програми & настройките дори ми променени настройки като Windows шрифтове стил, че са се променили. Ако това е възможно, как мога да горят архивното досие на CD (DVD), за да ми компютър към обувка от него като първи зареждащ устройство ![]() благодарности!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, ами ако сте копирали цялата HDD върху диска (ghosting) той трябва да работи, но ако само coppied изберете части, тя вероятно няма. А за да го да работи, и първото, което трябва да го изгори на компактдиск (CD или DVD е не е достатъчно голям) с една от програмите, които е трябвало да дойде с една от вашите няколко DVD писатели. Тогава, когато е необходимо да стартирате от диска, трябва да бъде в състояние да настроите BIOS да избират оптично устройство пред HDD за зареждане, като по този начин стартиране от CD / DVD-рано.
Аз не съм 100%, че това ще работи, но на теория (поне доколкото аз знам) той трябва. И аз не знам как ще отида за смяна устройство за зареждане на вашия BIOS motherboad, защото всички са различни, просто гледам през менютата, докато не видите опцията казва нещо като "Обувка priotity" След като открихме, че ще познаете за следващия път, за да излезете без да запазвате changs това време, просто облицовам ви направи промяна при злополука. Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Пр пиша благодаря Имам Nero Мога да го изгорят, но мисля, че магията ISO може да има повече шанс, тъй като ще изгори като bootabe изображение мисля! архивното е 11 на БГ като мои DVD CD's лимита на моя HP DVD дискове са 4GB на аз ще трябва да се използват повече от едно CD .. дори и ако тя приучавам зареждане на CD и може винаги да инсталирате Windows после просто сложи CDS и след това използвайте ми архивирания .. Мисля, че ще работим малтретиране изгори някой и да видим дали тя работи THANKS![]() като за начално устройства в BIOS. Аз не повече от пътя ми около там съм винаги там LOL:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-лесният начин да се направи пълно резервно копие на вашия твърд диск е да се използват изображения, програмата, като Acronis Истинската Image или Нортън Дух.
Това ще ви позволи да направят образа на своя дял, което може да бъде imaged върна към нов твърд диск и ще се Bootable. Всеки друг метод не работи, защото трябва да имат за зареждане на файлове, както и данни. Имам използва Acronis Истинската Image много пъти и може да го препоръча. Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Вашият Backup Решения | platti | Дискове & сменяемите носители | 10 | 4 май 2009 г. 10:30 |
| Създаване на резервни копия на Windows диск | antbann | Windows операционни системи | 5 | 26 Jan 2009 13:00 |
| Имате нужда от подкрепление софтуер | thingie2 | Общи Софтуер Чат | 1 | 24 април 2008 13:27 |
| Backup филми | demacs | Общи Софтуер Чат | 2 | 11 Jan 2008 18:38 |
| Как да архивирате Windows XP оригиналния диск | fredted40x | Windows операционни системи | 3 | 11 Окт 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |