![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poslední noc jsem udělal zálohu mého disku s Windows a všechny programy ect. do jiného harddrvie. když jsem to vypálit záložní soubor na CD a jeden den jsem musel znovu nainstalovat Windows .. Mohl bych jednoduše použijte tento cd. by to fungovat? Také by se všechny mé programy & nastavení i můj upravil nastavení, jako jsou okna, styl písma, že jsem se změnil. pokud je to možné, jak mám vypálit záložní soubor na cd (dvd), aby se moje PC bootovat z něj jako první spouštěcí zařízení ![]() díky!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, i když jste zkopírovali celý hdd na disk (ghosting) by mělo fungovat, ale pokud si jen vybrat coppied dílů, to asi nebude. A pokud jde o to dostat do práce, tak první, co potřebujete vypalte jej na CD (nebo DVD je CD není dost velká) s jedním z programů, které by měly přijít s jedním z vašich několika DVD spisovatelů. Tedy v případě, kdy potřebujete bootovat z disku, měli byste být schopni nastavit bios zvolit optickou mechaniku před hdd nastartovat, tak bootování z CD / DVD jako první.
Nejsem 100% jist, že to bude fungovat, ale v teorii (atleast pokud vím), že by mělo. A nevím, jak byste jít o změně spouštěcího zařízení na vašem motherboad protože všechny bios jsou různé, prostě podívat přes menu až uvidíte možnost říct něco jako "Boot priotity" Jakmile zjistil, že budete vědět, pro příště, takže odchod bez uložení changs té doby jen zapouzdřit jste provedli změnu náhodou. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| arr napište díky Mám nero i mohla vypálit jej ale myslím, že magie iso mohla mít větší šanci na to, jak bude hořet jako bootabe obrazu i myslet! zálohování je to 11 BG jako moje DVD CD limit na moje hp dvd disky 4GB to budu muset použít více než jeden cd .. i když je zvyklý na boot cd jsem mohl vždy instalovat okna potom stačí umístit na CD a pak použít mé zálohy .. Myslím si, že by se také pracovat spálit některé nemocné a uvidíme, jestli to funguje PODĚKOVÁNÍ![]() jako spouštěcí zařízení v systému BIOS. i více než žádné mé cestě kolem toho, jak jsem vždycky tam lol:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejjednodušší způsob, jak udělat kompletní zálohu svého pevného disku je použít zobrazovací program, například Acronis Pravda Image nebo Norton Ghost.
To vám umožní vytvořit obraz vaší oblasti, které mohou být imaged zpět do nového HDD a bude zavádět. Jakákoliv jiná metoda nefunguje, protože musíte mít spouštěcí soubory, stejně jako data. Mám používá Acronis pravdivý obraz několikrát a lze ji doporučit. Můj systém: Domů Kompiluje
|