μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows backup cd;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2008, 03:17
Ομάδα Δωρητών

Nite τελευταία έκανα ένα αντίγραφο ασφαλείας των σκληρούς δίσκους μου με τα παράθυρα και όλα τα προγράμματα ect. σε άλλο harddrvie.

αν μου ήταν να καεί το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε cd και μια μέρα θ που απαιτούνται για την εκ νέου εγκατάσταση των Windows .. Θα ήθελα απλώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το cd. που θα λειτουργεί; Επίσης, θα μου όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μου, ακόμα και τροποποιημένη ρυθμίσεις όπως παράθυρα γραμματοσειρές στυλ ότι έχω αλλάξει.

αν αυτό είναι δυνατόν Πώς μπορώ να κάψετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε cd (dvd), προκειμένου για τον υπολογιστή μου για να εκκινήσετε από αυτό, ως πρώτη συσκευή εκκίνησης

ευχαριστώ!

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 17η Ιουνίου 2008, 07:29
Ομάδα Δωρητών

ok, και αν έχετε αντιγράψει ολόκληρο το δίσκο πάνω στο HDD (ghosting) θα πρέπει να λειτουργεί, ωστόσο μόνο εάν επιλέξετε coppied μέρη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι. Και όσο για το να μπορεί να λειτουργήσει, αλλά πρώτα θα πρέπει να κάψει σε ένα CD (CD ή DVD δεν είναι αρκετά μεγάλη) με ένα από τα προγράμματα που θα πρέπει να έχει έρθει με μία από τις πολλές DVD συγγραφείς. Στη συνέχεια, όταν πρέπει να εκκινήσετε από το δίσκο, θα πρέπει να μπορείτε να ρυθμίσετε το BIOS να επιλέξουν το οπτικό δίσκο πριν την εκκίνηση για hdd, επομένως, η εκκίνηση από το CD / DVD πρώτα.

Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά στη θεωρία (atleast όσο γνωρίζω) θα έπρεπε. Και δεν ξέρω πώς θα πάει να αλλάξει τη συσκευή εκκίνησης για motherboad σας γιατί όλα τα βιογραφικά του είναι διαφορετικά, μόνο ματιά μέσω του μενού μέχρι να δείτε μια επιλογή λέγοντας κάτι σαν "Boot priotity" Αφού διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να γνωρίζετε για τον επόμενο χρόνο, έτσι την έξοδο χωρίς αποθήκευση changs τότε, μόλις εγκλείω σε θήκη που κάνατε μια αλλαγή από το ατύχημα.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 17η Ιουνίου 2008, 12:36
Ομάδα Δωρητών

arr γράψετε χάρη Έχω nero θα μπορούσα να με κάψει, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει μαγικό iso περισσότερες από μία ευκαιρία, καθώς θα καίγονται ως bootabe εικόνα πιστεύω! η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, στις 11 του BG όπως μου DVD CD με το όριο μου hp dvd δίσκοι 4GB του θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα cd .. ακόμη και αν συνηθίζει να εκκινήσετε το cd θα μπορούσα πάντα να εγκαταστήσετε τα Windows τότε μόνο που η cds και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε backups μου .. Πιστεύω ότι θα εργαστεί επίσης άρρωστος κάψει μερικά και δείτε αν αυτό δουλεύει THANKS

όπως και για την εκκίνηση συσκευών στο BIOS. i περισσότερο από τον τρόπο δεν μου εκεί κοντά, όπως είμαι πάντα εκεί lol:)

Old 19η Ιουν. 2008, 15:45
Ομάδα Δωρητών

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνει μια πλήρη επιστροφή των HDD σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εικόνας, όπως το Acronis True Image ή το Norton Ghost.
Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνει μια εικόνα από το διαμέρισμα, το οποίο μπορεί να είδωλό επιστροφή σε μια νέα HDD και θα εκκινήσιμο. Κάθε άλλη μέθοδος δεν θα λειτουργήσει, όπως πρέπει να έχετε τα αρχεία εκκίνησης, καθώς και τα δεδομένα.
Έχω Acronis True Image που χρησιμοποιούνται πολλές φορές και να το συστήσει.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.