![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nite τελευταία έκανα ένα αντίγραφο ασφαλείας των σκληρούς δίσκους μου με τα παράθυρα και όλα τα προγράμματα ect. σε άλλο harddrvie. αν μου ήταν να καεί το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε cd και μια μέρα θ που απαιτούνται για την εκ νέου εγκατάσταση των Windows .. Θα ήθελα απλώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το cd. που θα λειτουργεί; Επίσης, θα μου όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μου, ακόμα και τροποποιημένη ρυθμίσεις όπως παράθυρα γραμματοσειρές στυλ ότι έχω αλλάξει. αν αυτό είναι δυνατόν Πώς μπορώ να κάψετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε cd (dvd), προκειμένου για τον υπολογιστή μου για να εκκινήσετε από αυτό, ως πρώτη συσκευή εκκίνησης ![]() ευχαριστώ!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, και αν έχετε αντιγράψει ολόκληρο το δίσκο πάνω στο HDD (ghosting) θα πρέπει να λειτουργεί, ωστόσο μόνο εάν επιλέξετε coppied μέρη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι. Και όσο για το να μπορεί να λειτουργήσει, αλλά πρώτα θα πρέπει να κάψει σε ένα CD (CD ή DVD δεν είναι αρκετά μεγάλη) με ένα από τα προγράμματα που θα πρέπει να έχει έρθει με μία από τις πολλές DVD συγγραφείς. Στη συνέχεια, όταν πρέπει να εκκινήσετε από το δίσκο, θα πρέπει να μπορείτε να ρυθμίσετε το BIOS να επιλέξουν το οπτικό δίσκο πριν την εκκίνηση για hdd, επομένως, η εκκίνηση από το CD / DVD πρώτα.
Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά στη θεωρία (atleast όσο γνωρίζω) θα έπρεπε. Και δεν ξέρω πώς θα πάει να αλλάξει τη συσκευή εκκίνησης για motherboad σας γιατί όλα τα βιογραφικά του είναι διαφορετικά, μόνο ματιά μέσω του μενού μέχρι να δείτε μια επιλογή λέγοντας κάτι σαν "Boot priotity" Αφού διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να γνωρίζετε για τον επόμενο χρόνο, έτσι την έξοδο χωρίς αποθήκευση changs τότε, μόλις εγκλείω σε θήκη που κάνατε μια αλλαγή από το ατύχημα. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| arr γράψετε χάρη Έχω nero θα μπορούσα να με κάψει, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει μαγικό iso περισσότερες από μία ευκαιρία, καθώς θα καίγονται ως bootabe εικόνα πιστεύω! η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, στις 11 του BG όπως μου DVD CD με το όριο μου hp dvd δίσκοι 4GB του θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα cd .. ακόμη και αν συνηθίζει να εκκινήσετε το cd θα μπορούσα πάντα να εγκαταστήσετε τα Windows τότε μόνο που η cds και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε backups μου .. Πιστεύω ότι θα εργαστεί επίσης άρρωστος κάψει μερικά και δείτε αν αυτό δουλεύει THANKS![]() όπως και για την εκκίνηση συσκευών στο BIOS. i περισσότερο από τον τρόπο δεν μου εκεί κοντά, όπως είμαι πάντα εκεί lol:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνει μια πλήρη επιστροφή των HDD σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εικόνας, όπως το Acronis True Image ή το Norton Ghost.
Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνει μια εικόνα από το διαμέρισμα, το οποίο μπορεί να είδωλό επιστροφή σε μια νέα HDD και θα εκκινήσιμο. Κάθε άλλη μέθοδος δεν θα λειτουργήσει, όπως πρέπει να έχετε τα αρχεία εκκίνησης, καθώς και τα δεδομένα. Έχω Acronis True Image που χρησιμοποιούνται πολλές φορές και να το συστήσει. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|