manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows backup CD-a?

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2008, 03:17
Donatorska Grupa

Default Windows backup CD-a?

last nite sam napravio backup moj harddrive sa Windows i sve programe itd.. na drugi harddrvie.

ako mi je bio da se spali backup datoteku na CD-u i jedan dan mi je potrebno da se ponovo instalira Windows .. Mogu li koristiti ovaj CD. bi da radi? isto tako će sve moje postavke i programe čak i moj izmijenjene postavke poput Windows fontove u stilu da sam se promijenila.

ako je to moguće kako mogu spali backup datoteku na cd (dvd) kako moj pc to čizma from Internet kao prvi boot uređaj

hvala!

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 17. lipnja 2008, 07:29
Donatorska Grupa

OK, dobro, ako ste kopirali cijeli hdd na disku (ghosting) bi trebao raditi, ali ako se samo coppied odabir dijelova, vjerojatno neće. I dok je za to da rade, ali prvi morate spali ga na CD (CD ili DVD je nije dovoljno velika) s jednog od programa koji bi trebali imati dolaze s jednom od Vaših nekoliko DVD pisci. Zatim, kada trebate boot sa diska, trebali biste biti u mogućnosti postaviti bios izabrati optički pogon prije hdd za booting, čime booting from CD / DVD prvi.

Nisam 100% siguran to bi raditi, ali u teoriji (atleast koliko ja znam) je trebala. A ja ne znam kako bi vam ići oko mijenjanja boot uređaja na vašem motherboad bios jer svi su različiti, samo pogledati kroz izbornike dok ne vidite opciju rekavši nešto kao "Boot priotity" Jednom kad ste ga naći ćete znati za sljedeći put, tako da izlaz bez snimanja changs to vrijeme, samo obložiti učinjene promjene slučajno.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 17. lipnja 2008, 12:36
Donatorska Grupa

arr napisati hvala NERO sam ja mogao spaliti ga, ali mislim da bi mogle imati čarobnu iso više šanse jer će spaliti ga kao sliku bootabe mislim! sigurnosna kopija je u 11 BG-a kao moj DVD CD's ograničenje na mom hp DVD diskovi su 4GB-a ja ću morati koristiti više od jednog CD-a .. čak i ako to navika boot na cd i uvijek sam mogao instalirati Windows onda samo stavite CD-u i onda koristiti svoj sigurnosne kopije .. Mislim da bi se rad spali neke bolesne i vidjeti ako to radi HVALA

kao i za boot uređaja u bios. I nema više od oko moj način, kao da sam tamo uvijek tamo lol:)

Old 19. lipnja 2008, 15:45
Donatorska Grupa

Najjednostavniji način da napravite kompletnu kopiju Vašeg HDD je za korištenje imaging program, poput Acronis True Image i Norton Ghost.
To će Vam omogućiti da napravite sliku vašeg particiju, koja se može imaged nazad na novi HDD i da će biti bootable. Bilo koja druga metoda neće raditi, jer morate imati boot datoteke, kao i podatke.
Imam koristi Acronis True Image mnogo puta i mogu ga preporučiti.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Vaš Backup Rješenja platti Drives & Izmjenjivi mediji 10 4. svibanj 2009 10:30
Stvaranje sigurnosne kopije sustava Windows na disku antbann Windows Operating Systems 5 26 siječanj 2009 13:00
Trebate rezervne softver thingie2 Općenito Software Chat 1 24. travanj 2008 13:27
Backup filmovi demacs Općenito Software Chat 2 11 siječanj 2008 18:38
Kako to sigurnosna kopija Windows XP originalni disk fredted40x Windows Operating Systems 3 11. listopad 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.