kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows backup CD-t?

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2008, 03:17
Donor Group

Default Windows backup CD-t?

utolsó Nite Csináltam egy másolatot az én merevlemez Windows és minden programot, ect. a másik harddrvie.

ha az volt, hogy égett a biztonsági mentés CD-re és egy nap volt szükségem, hogy újra telepítés windows .. Én is csak használd ezt a cd-t. azt, hogy a munka? is, hogy minden program és beállítások még én módosított beállítások, mint a windows fonts stílusú, hogy megváltoztak.

amennyiben ez lehetséges, hogyan tudom égetni a mentés fájlt a CD (DVD), hogy a saját PC-indítani, hogy az első boot device

köszönöm!

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Június 17 2008, 07:29
Donor Group

OK, jó, ha másolják a teljes HDD-ra, a lemez (ghosting) működnie kell, de ha csak coppied részre válassza, akkor valószínűleg nem fog. És mint tudjuk állítani, hogy a munka, jól meg kell égetni, hogy a CD (CD vagy DVD nem elég nagy) az egyik olyan program, amely már az egyik a több DVD-író. Aztán, amikor meg kell indítani a lemezt, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a BIOS-t, hogy válasszanak az optikai meghajtó a hdd indításra, így indításkor a CD / DVD először.

Nem vagyok 100% biztos ez a munka, de az elmélet (atleast amennyire én tudom)-t. És nem tudom, hogyan megy felé, hogy megváltoztassák a rendszerindító eszköz az Ön motherboad, mert minden bios a különböző, csak nézd át a menüket amíg egy lehetőséget mondani valamit, mint a "Boot priotity" Ha egyszer azt találta, akkor tudni fogja, A következő alkalommal, hogy kilép mentés nélkül changs az időben, csak beládáz ha változás történik a baleset.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 17 2008, 12:36
Donor Group

tomb írni kösz Én tudtam nero éget el, de azt hiszem, magic iso lehet több esély, mivel éget el, mint bootabe kép Azt hiszem! A mentés a 11 BG's lesz, mint a DVD-CD határ az én HP DVD lemezek 4GB Én is használja több mint egy cd .. még akkor is, ha ez szokás, hogy a boot cd-én még mindig csak ezután telepítse a Windows, hogy a CD-k és az utána én mentések .. Úgy gondolom, hogy ez is munka éget valami rossz, és ha működik THANKS

A boot eszközök BIOS. i. több, mint én nem fordítva van, mint én mindig ott vagyok lol:)

Old Június 19 2008, 15:45
Donor Group

A legegyszerűbb módja annak, hogy egy teljes biztonsági másolatot készíteni az Ön HDD is használni, ami a képalkotó program, mint például az Acronis True Image vagy Norton Ghost.
Ez lehetővé teszi, hogy egy képet a partíciót, amely lehet imaged vissza egy új HDD lesz indítható. Minden más módszer nem működik, ahogy kell a boot kép, valamint az adatokat.
Nekem van használt Acronis True Image sok idő, és ajánljuk.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A tartalék megoldások platti Drives & Removable Media 10 4. május 2009 10:30
Creating windows backup disk antbann A Windows operációs rendszerek 5 26. január 2009 13:00
Need backup szoftver thingie2 General Chat szoftver 1 24. április 2008 13:27
Backup filmek demacs General Chat szoftver 2 11. január 2008 18:38
How to backup windows xp eredeti lemez fredted40x A Windows operációs rendszerek 3 11. október 2007 13:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.