![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| utolsó Nite Csináltam egy másolatot az én merevlemez Windows és minden programot, ect. a másik harddrvie. ha az volt, hogy égett a biztonsági mentés CD-re és egy nap volt szükségem, hogy újra telepítés windows .. Én is csak használd ezt a cd-t. azt, hogy a munka? is, hogy minden program és beállítások még én módosított beállítások, mint a windows fonts stílusú, hogy megváltoztak. amennyiben ez lehetséges, hogyan tudom égetni a mentés fájlt a CD (DVD), hogy a saját PC-indítani, hogy az első boot device ![]() köszönöm!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, jó, ha másolják a teljes HDD-ra, a lemez (ghosting) működnie kell, de ha csak coppied részre válassza, akkor valószínűleg nem fog. És mint tudjuk állítani, hogy a munka, jól meg kell égetni, hogy a CD (CD vagy DVD nem elég nagy) az egyik olyan program, amely már az egyik a több DVD-író. Aztán, amikor meg kell indítani a lemezt, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a BIOS-t, hogy válasszanak az optikai meghajtó a hdd indításra, így indításkor a CD / DVD először.
Nem vagyok 100% biztos ez a munka, de az elmélet (atleast amennyire én tudom)-t. És nem tudom, hogyan megy felé, hogy megváltoztassák a rendszerindító eszköz az Ön motherboad, mert minden bios a különböző, csak nézd át a menüket amíg egy lehetőséget mondani valamit, mint a "Boot priotity" Ha egyszer azt találta, akkor tudni fogja, A következő alkalommal, hogy kilép mentés nélkül changs az időben, csak beládáz ha változás történik a baleset. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| tomb írni kösz Én tudtam nero éget el, de azt hiszem, magic iso lehet több esély, mivel éget el, mint bootabe kép Azt hiszem! A mentés a 11 BG's lesz, mint a DVD-CD határ az én HP DVD lemezek 4GB Én is használja több mint egy cd .. még akkor is, ha ez szokás, hogy a boot cd-én még mindig csak ezután telepítse a Windows, hogy a CD-k és az utána én mentések .. Úgy gondolom, hogy ez is munka éget valami rossz, és ha működik THANKS![]() A boot eszközök BIOS. i. több, mint én nem fordítva van, mint én mindig ott vagyok lol:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legegyszerűbb módja annak, hogy egy teljes biztonsági másolatot készíteni az Ön HDD is használni, ami a képalkotó program, mint például az Acronis True Image vagy Norton Ghost.
Ez lehetővé teszi, hogy egy képet a partíciót, amely lehet imaged vissza egy új HDD lesz indítható. Minden más módszer nem működik, ahogy kell a boot kép, valamint az adatokat. Nekem van használt Acronis True Image sok idő, és ajánljuk. My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A tartalék megoldások | platti | Drives & Removable Media | 10 | 4. május 2009 10:30 |
| Creating windows backup disk | antbann | A Windows operációs rendszerek | 5 | 26. január 2009 13:00 |
| Need backup szoftver | thingie2 | General Chat szoftver | 1 | 24. április 2008 13:27 |
| Backup filmek | demacs | General Chat szoftver | 2 | 11. január 2008 18:38 |
| How to backup windows xp eredeti lemez | fredted40x | A Windows operációs rendszerek | 3 | 11. október 2007 13:31 |
| Téma eszközök | |
| |