![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האחרון nite הכנתי גיבוי שלי harddrive עם Windows וכל תוכניות ect. אחר harddrvie. אם הייתי לצרוב את הקובץ ל-CD גיבוי ויום אחד הייתי צריך להתקין מחדש את Windows .. אני פשוט יכול להשתמש בתקליטור זה. היה זה עובד? גם היה לי את כל התוכניות שלי & ההגדרות גם לשנות הגדרות כמו Windows הגופנים כי יש לי סגנון שונה. אם זה אפשרי איך אפשר לצרוב את הקובץ ל-CD גיבוי (DVD) על מנת לאתחל את המחשב ממנו כמו הראשונה התקן האתחול ![]() תודה!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב, בסדר, אם העתקת את כל HDD על גבי דיסק (ghosting) היא צריכה לעבוד, אולם אם אתה בוחר רק coppied חלקים, זה סביר להניח שלא. וכפי עבור מקבל אותו לעבודה, ובכן ראשית אתה צריך לצרוב אותו לתקליטור (CD או DVD הוא אינו גדול מספיק) עם אחת מהתוכניות כי צריך לבוא עם אחד סופרים את מספר ה-DVD. לאחר מכן, כאשר אתה צריך לאתחל מהדיסק, אתה אמור להיות מסוגל להגדיר את ה-BIOS לבחור את הכונן האופטי לפני HDD עבור באתחול, ובכך באתחול מכונן התקליטורים / ה-DVD הראשון.
אני לא בטוח 100% זה יעבוד, אבל בתיאוריה (atleast ככל שאני יודע) היא צריכה. ואני לא יודע איך הייתם הולכים על שינוי התקן האתחול שלך, כי כל motherboad שונים של ה-BIOS, רק להסתכל דרך תפריטים עד שתראה אפשרות אומר משהו כמו "boot priotity" לאחר למצוא את זה אתה תדע בשביל הפעם הבאה, כדי לצאת מבלי לשמור changs ההיא, רק incase שביצעת שינוי על ידי תאונה. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| הגעה לכתוב תודה יש לי nero אני יכול לצרוב עם זה אבל אני חושב Magic ISO יכלה יותר סיכוי כפי שזה יהיה לצרוב את זה בתור bootabe התמונה אני חושב! הגיבוי ב 11 של BG כפי תקליטור ה-DVD של אזור ההגבלה על Hp תקליטוני DVD של 4GB אני חייב להשתמש יותר מאחד CD .. אפילו אם זה הרגל לאתחל את התקליטור אני תמיד יכול להתקין Windows אז רק לשים את התקליטורים ולאחר מכן להשתמש ב גיבויים שלי .. אני חושב שזה היה גם בעבודה חולה לשרוף קצת ולראות אם זה עובד THANKS![]() כמו אתחול של התקני ה-BIOS. אני לא יותר מאשר בדרך שלי סביב שם כפי אני תמיד שם LOL:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדרך הקלה ביותר לבצע גיבוי מלא של HDD שלך הוא להשתמש הדמיה של התוכנית, כגון Acronis True Image או Norton Ghost.
פעולה זו תאפשר לך ליצור את המחיצה של התמונה, מה שיכול להיות imaged לראש חדשה HDD ויהיה לאתחול. שיטה אחרת לא תעבוד, שכן עליך לקבל את קבצי האתחול, כמו גם את הנתונים. אני השתמשו Acronis True Image פעמים רבות והוא יכול להמליץ על זה. המערכת שלי: בניית הבית
|