![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| paskutinis Nite aš padariau savo diską su Windows bei visas programas, atsarginės ect. kitą harddrvie. jei buvo įrašyti failo atsarginę kopiją į CD ir vieną dieną man reikia naujo INSTAL Windows .. Ar galiu tiesiog naudoti šį CD. norėčiau, kad darbą? Taip pat bus visos mano programos nustatymus ir net mano keisti parametrus, kaip Windows šriftų stilių, I have changed. jei tai įmanoma, kaip man įrašyti failo atsarginę kopiją į CD (DVD), kad mano kompiuteryje paleisti iš jo, kaip pirmojo paleidimo įtaisas ![]() ačiū!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, gerai, jei turite nukopijuoti visą HDD ant disko (dvigubas) ji turi dirbti, tačiau jei tik coppied pasirinkite dalių, tai turbūt nebus. O kaip gauti jos prie darbo, ir pirmiausia reikia įrašyti į CD (arba DVD, CD nėra pakankamai didelis) su viena iš programų, kurios turėjo ateiti su vienu iš jūsų keletą DVD įrašymo. Tada, kai reikia įkelti iš disko, jums turėtų būti suteikta galimybė nustatyti BIOS pasirinkti Optical Drive prieš įkeliant į HDD, taigi įkėlimas iš CD / DVD pirma.
Nesu 100% tikras, tai darbas, bet teorija (atleast kiek aš žinau) jis turėtų būti. Ir aš nežinau, kaip jums tektų apie keitimą įkelti savo mobiliajame motherboad nes visi BIOS yra skirtingos, tiesiog ieškoti per meniu, kol pamatysite galimybė pasakyti kažką panašaus į "boot priotity" Kai pastebėjome, kad jūs žinote kitą kartą, kad išeiti neįrašę change to laiko, tiesiog uždengti jums padarė netyčia pakeisti. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| ARR parašyti ačiū Turiu Nero galėčiau įrašyti jį, bet manau, Magic ISO gali turėti daugiau galimybių, nes ji bus įrašyti kaip bootabe vaizdas i think! atsarginė yra 11 BG's mano DVD, CD's on my HP DVD diskų riba yra 4GB's turėsiu naudoti daugiau nei vieną cd .. net jei jis įpratęs įkelti į CD ir visada galėtų įdiegti Windows tada tiesiog įdėti CD ir tada naudokite savo kopijų .. Manau, kad taip pat darbas blogai kai dega ir pažiūrėkite, ar jis veikia AČIŪ![]() kaip paleisti įtaisų BIOS. Aš daugiau nei ne mano kelias aplink ten, kaip aš visada ten lol:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paprasčiausias būdas pateikti visą atsarginę kopiją jūsų HDD yra naudoti vaizdavimo programa, pavyzdžiui, Acronis True Image ir Norton Ghost.
Tai leis jums padaryti jūsų skyriuje, vaizdas, kurie gali būti Puoštas žmonių figūrėlės grįžti į naują HDD ir bus startinis. Bet koks kitas metodas neveikia, nes turite įkelti rinkmenas, taip pat duomenis. Aš naudoju Acronis True Image daug kartų ir gali rekomenduoti jį. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Jūsų atsarginės sprendimai | platti | Drives & Removable Media | 10 | 4 gegužė 2009 10:30 |
| Kurti atsargines kopijas diske | antbann | Windows "operacinės sistemos | 5 | 26 sausis 2009 13:00 |
| Need backup programos | thingie2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Balandis 24, 2008 13:27 |
| Atsarginė filmai | demacs | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 11 sausis 2008 18:38 |
| Kaip atsarginės Windows XP originalaus disko | fredted40x | Windows "operacinės sistemos | 3 | 11 spalis 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |