mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows backup cd?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2008, 03:17
Donors Group

Default Windows backup cd?

pēdējā nite es backup of my Harddrive logiem un visām programmām ect. uz citu harddrvie.

ja man bija apdegums backup failu cd un vienu dienu man vajadzēja atkārtoti ierīkot logus .. Vai es varētu vienkārši izmantot cd. tas, ka darbojas? arī būs visas manas programmas un iestatījumus pat manas izmaiņas apstākļos kā windows fontu stils ka es esmu mainījies.

ja tas ir iespējams, kā es varu sadedzināt dublējumkopijas failu cd (DVD), lai manu pc palaist no tā, kā pirmā boot ierīce

pateicība!

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Jūnijs 17, 2008, 07:29
Donors Group

Labi, labi, ja tu kopē visu hdd uz diska (dubultattēlu) tai jāstrādā, bet ja Jums ir tikai coppied izvēlēties daļu, tas, iespējams, nebūs. Un kā panākt, lai tas darbotos, arī vispirms jums nepieciešams, lai sadedzinātu to CD (vai DVD ir CD nav pietiekami lieli) ar vienu no programmām, kas būtu jānāk ar kādu no jūsu vairāki DVD rakstniekiem. Tad, kad jums ir nepieciešams palaist no diska, jūs varat iestatīt BIOS, lai izvēlētos optisko disku pirms hdd uz booting, tādējādi booting no CD / DVD pirmās.

Es neesmu 100% pārliecināts, tas strādā, bet teorija (atleast cik es zinu) tā vajadzētu. Un es nezinu, kā jūs varētu iet par mainot boot ierīci savā motherboad jo visi bios ir dažādi, paskatieties pa izvēlnēm, līdz redzat iespēju, sakot kaut ko līdzīgu "Boot priotity" Kad esam noskaidrojuši, ka jūs zināt, Nākamo reizi, lai izietu, nesaglabājot changs tā laika tikai incase veicāt izmaiņas nejauši.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Jūnijs 17, 2008, 12:36
Donors Group

arr rakstīt thanks Man ir nero es varētu ierakstīt to ar, bet es domāju, ka magic iso varētu būt vairāk iespēju, jo tā degs kā bootabe image es domāju! backup ir 11 BG's kā mans DVD CD ierobežojums uz manu HP DVD diskiem ir 4GB's man nāksies izmantot vairāk nekā vienu cd .. pat ja tas paradis boot uz cd es vienmēr var instalēt windows tad vienkārši ielieciet CD un pēc tam izmantot savu backups .. Es domāju, ka arī darba slikti deg vienās un redzētu, vai tas darbojas THANKS

kā boot ierīcēm BIOS. man vairāk nekā nav pa ceļam apmēram tur, kā es esmu vienmēr tur lol:)

Old Jūnijs 19, 2008, 15:45
Donors Group

Vieglākais veids, kā pilnībā dublēt jūsu HDD ir izmantot attēlu apstrādes programmu, piemēram, Acronis True Image vai Norton Ghost.
Tas ļaus jums izdarīt tēlu Jūsu nodalījumu, kuru var imaged atpakaļ uz jaunu HDD un būs bootable. Jebkura cita metode nedarbosies, jo Jums ir jābūt boot failiem, kā arī datus.
Man ir lietojuši Acronis True Image daudzas reizes un var ieteikt to.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):