![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ostatnia nite zrobiłem kopię zapasową moich dysków twardych w systemie Windows i wszystkie programy ect.. do innego harddrvie. gdybym miał nagrać plik kopii zapasowej na płytach CD i jeden dzień i potrzebne do ponownego zainstalowania systemu Windows .. Czy mogę po prostu korzystać z tej płyty. would that work? będzie również wszystkie moje programy i ustawienia nawet mój zmodyfikowane ustawienia jak okna czcionki i styl uległy zmianie. jeśli jest to możliwe Jak wypalić plik kopii zapasowej na płytach CD (DVD), aby na moim komputerze z niego uruchomić jako pierwsze urządzenie rozruchowe ![]() dzięki!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, dobrze, jeśli cały hdd kopiowane na dysk (ghosting) to powinno działać, jednak jeśli tylko coppied wyboru części, to prawdopodobnie nie będzie. A jak dla uzyskiwania go do pracy, dobrze najpierw musisz nagrać go na płytę (CD lub DVD jest nie jest wystarczająco duża) z jednego z programów, które powinny pochodzić z jednej z kilku pisarzy DVD. Wtedy, kiedy jest potrzebny, aby uruchomić komputer z dysku, można ustawić BIOS aby wybrać napęd optyczny przed hdd ładowania, a tym samym uruchamiany z płyty CD / DVD jako pierwsze.
Nie jestem w 100%, czy to działa, ale w teorii (atleast o ile wiem) powinien. I don't know how you would go o zmianę urządzenia rozruchowego na Twoim motherboad BIOS, ponieważ wszystkie są różne, wystarczy spojrzeć w menu, aż zostanie wyświetlone opcja mówiąc coś w stylu "Boot priotity" Kiedy znajdziesz to będziesz wiedzieć na następnym razem, więc wyjść bez zapisywania changs, że czas, po prostu incase wprowadzone zmiany przez przypadek. My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| arr pisać dzięki Mam nero i mógłby spalić go, ale myślę, że magia iso więcej może mieć szansę, ponieważ spalić go jako bootabe obrazu i think! kopii zapasowej jest na 11 BG's jako DVD CD ograniczenie mojej KM dvd dyski 4GB I będą musieli używać więcej niż jednego cd .. nawet jeśli wont boot na cd i zawsze można zainstalować system Windows po prostu umieścić płyty i następnie używać mojego backups .. Myślę, że będzie również działać burn niektórych chorych i zobaczyć czy wszystko działa THANKS![]() jak dla rozruchu urządzenia w BIOSie. i nie więcej niż mój sposób na nie, tak jak Ja jestem zawsze tam lol:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najprostszym sposobem, aby pełną kopię zapasową swojej HDD jest do korzystania z programu obrazowania, takich jak Acronis True Image lub Norton Ghost.
Pozwoli to, aby obraz partycji, które mogą być obrazu do nowego HDD i będzie bootowalne. Każda inna metoda nie działa, jak trzeba mieć startu plików, jak również danych. Użyłem Acronis True Image wiele razy i polecam go. My System: Start Build
|
![]() |
|
| Zakładki |