menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows záložnej cd?

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2008, 03:17
Darcu Skupina

Default Windows záložnej cd?

Posledná noc som urobil zálohu môjho disku s Windows a všetky programy ect. do iného harddrvie.

když jsem to vypálit záložný súbor na CD a jeden deň som musel znova nainštalovať Windows .. Mohol by som jednoducho použite tento cd. by to fungovať? Tiež by sa všetky moje programy & nastavenia i môj upravil nastavenia, ako sú okná, štýl písma, že som sa zmenil.

ak je to možné, ako mám vypáliť záložný súbor na CD (DVD), aby sa moje PC bootovat z neho ako prvé spúšťacie zariadenie

vďaka!

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 17. júna 2008, 07:29
Darcu Skupina

ok, aj keď ste skopírovali celý hdd na disk (ghosting) by malo fungovať, ale ak si len vybrať coppied dielov, to asi nebude. A pokiaľ ide o to dostať sa do práce, tak prvé, čo potrebujete vypal ho na CD (alebo DVD je CD nie je dosť veľká) s jedným z programov, ktoré by mali prísť s jedným z vašich niekoľkých DVD spisovateľov. Teda v prípade, keď potrebujete bootovat z disku, mali by ste byť schopní nastaviť bios vybrať optickú mechaniku pred hdd naštartovať, tak bootovanie z CD / DVD ako prvý.

Nejsem 100% istý, že to bude fungovať, ale v teórii (atleast pokiaľ viem), že by malo. A neviem, ako by ste ísť o zmene zavádzacej zariadenia na vašom motherboad pretože všetky bios sú rôzne, jednoducho pozrieť cez menu až uvidíte možnosť povedať niečo ako "Boot priotity" Keď zistil, že budete vedieť, pre nabudúce, takže odchod bez uloženia changs tej doby len zapouzdřit ste vykonali zmenu náhodou.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 17. júna 2008, 12:36
Darcu Skupina

ARR napíšte vďaka Mám nero aj mohla vypálit ho ale myslím, že mágia iso mohla mať väčšiu šancu na to, ako bude horieť ako bootabe obrazu aj myslieť! zálohovanie je to 11 BG ako moje DVD CD limit na moje hp dvd disky 4GB to budem musieť použiť viac ako jeden cd .. aj keď je zvyknutý na boot cd som mohol vždy inštalovať okná potom stačí umiestniť na CD a potom použiť mojej zálohy .. Myslím si, že by sa tiež pracovať spáliť niektoré choré a uvidíme, jestli to funguje POĎAKOVANIE

ako spúšťacie zariadenie v systéme BIOS. aj viac ako žiadne mojej ceste okolo toho, jak jsem vždycky tam lol:)

Old 19. júna 2008, 15:45
Darcu Skupina

Najjednoduchší spôsob, ako urobiť kompletnú zálohu svojho pevného disku je použiť zobrazovacie program, napríklad Acronis Pravda Image alebo Norton Ghost.
To vám umožní vytvoriť obraz vašej oblasti, ktoré môžu byť imaged späť do nového HDD a bude zavádzať. Akákoľvek iná metóda nefunguje, pretože musíte mať spúšťacie súbory, rovnako ako dáta.
Mám používa Acronis pravdivý obraz niekoľkokrát a možno ju odporučiť.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vaša Zálohovanie Solutions platt Drives & Removable Media 10 4. mája 2009 10:30
Vytvorenie okna zálohovanie disku antbann Operačné systémy Windows 5 26 január 2009 13:00
Potrebujú záložné softvér thingie2 Všeobecné Software Chat 1 24. apríla 2008 13:27
Zálohovanie filmov demacs Všeobecné Software Chat 2 11. januára 2008 18:38
Ako na zálohovanie Windows XP originálne disk fredted40x Operačné systémy Windows 3 11. októbra 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.