![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posledná noc som urobil zálohu môjho disku s Windows a všetky programy ect. do iného harddrvie. když jsem to vypálit záložný súbor na CD a jeden deň som musel znova nainštalovať Windows .. Mohol by som jednoducho použite tento cd. by to fungovať? Tiež by sa všetky moje programy & nastavenia i môj upravil nastavenia, ako sú okná, štýl písma, že som sa zmenil. ak je to možné, ako mám vypáliť záložný súbor na CD (DVD), aby sa moje PC bootovat z neho ako prvé spúšťacie zariadenie ![]() vďaka!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, aj keď ste skopírovali celý hdd na disk (ghosting) by malo fungovať, ale ak si len vybrať coppied dielov, to asi nebude. A pokiaľ ide o to dostať sa do práce, tak prvé, čo potrebujete vypal ho na CD (alebo DVD je CD nie je dosť veľká) s jedným z programov, ktoré by mali prísť s jedným z vašich niekoľkých DVD spisovateľov. Teda v prípade, keď potrebujete bootovat z disku, mali by ste byť schopní nastaviť bios vybrať optickú mechaniku pred hdd naštartovať, tak bootovanie z CD / DVD ako prvý.
Nejsem 100% istý, že to bude fungovať, ale v teórii (atleast pokiaľ viem), že by malo. A neviem, ako by ste ísť o zmene zavádzacej zariadenia na vašom motherboad pretože všetky bios sú rôzne, jednoducho pozrieť cez menu až uvidíte možnosť povedať niečo ako "Boot priotity" Keď zistil, že budete vedieť, pre nabudúce, takže odchod bez uloženia changs tej doby len zapouzdřit ste vykonali zmenu náhodou. Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| ARR napíšte vďaka Mám nero aj mohla vypálit ho ale myslím, že mágia iso mohla mať väčšiu šancu na to, ako bude horieť ako bootabe obrazu aj myslieť! zálohovanie je to 11 BG ako moje DVD CD limit na moje hp dvd disky 4GB to budem musieť použiť viac ako jeden cd .. aj keď je zvyknutý na boot cd som mohol vždy inštalovať okná potom stačí umiestniť na CD a potom použiť mojej zálohy .. Myslím si, že by sa tiež pracovať spáliť niektoré choré a uvidíme, jestli to funguje POĎAKOVANIE![]() ako spúšťacie zariadenie v systéme BIOS. aj viac ako žiadne mojej ceste okolo toho, jak jsem vždycky tam lol:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najjednoduchší spôsob, ako urobiť kompletnú zálohu svojho pevného disku je použiť zobrazovacie program, napríklad Acronis Pravda Image alebo Norton Ghost.
To vám umožní vytvoriť obraz vašej oblasti, ktoré môžu byť imaged späť do nového HDD a bude zavádzať. Akákoľvek iná metóda nefunguje, pretože musíte mať spúšťacie súbory, rovnako ako dáta. Mám používa Acronis pravdivý obraz niekoľkokrát a možno ju odporučiť. Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vaša Zálohovanie Solutions | platt | Drives & Removable Media | 10 | 4. mája 2009 10:30 |
| Vytvorenie okna zálohovanie disku | antbann | Operačné systémy Windows | 5 | 26 január 2009 13:00 |
| Potrebujú záložné softvér | thingie2 | Všeobecné Software Chat | 1 | 24. apríla 2008 13:27 |
| Zálohovanie filmov | demacs | Všeobecné Software Chat | 2 | 11. januára 2008 18:38 |
| Ako na zálohovanie Windows XP originálne disk | fredted40x | Operačné systémy Windows | 3 | 11. októbra 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |