мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус бацкуп ЦД-а?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2008, 03:17
Донаторска Група

Default Уиндоус бацкуп ЦД-а?

ласт ните сам направио бацкуп мој харддриве са Уиндоус и све програме итд. на други харддрвие.

ако ми је био да се спали бацкуп датотеку на ЦД-у и један дан ми је потребно да се поново инсталира Уиндоус .. Могу ли користити овај ЦД. би да ради? исто тако ће све моје поставке и програме чак и мој измијењене подешавања попут Уиндоус фонтове у стилу да сам се променила.

ако је то могуће како могу спали бацкуп фајл на цд (двд) како мој пц то чизма из то као први боот уређај

хвала!

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 17. јуни 2008, 07:29
Донаторска Група

ОК, добро, ако сте копирали цео ХДД на диску (гхостинг) би требало да раде, али ако се само цоппиед избор делова, вероватно неће. И док је за то да раде, али први морате спали га на ЦД (ЦД или ДВД је није довољно велика) са једног од програма који би требало да има долазе с једном од ваших неколико ДВД писци. Затим, када треба да боот са диска, требало би да буде у могућности да подесите БИОС-изабрати оптички погон пре ХДД за боотинг, чиме боотинг фром ЦД / ДВД први.

Нисам 100% сигуран то би да раде, али у теорији (атлеаст колико ја знам) је требала. А ја не знам како би вам ићи око мењања боот уређаја на вашем мотхербоад БИОС-јер сви су различити, само погледати кроз меније док не видите опцију рекавши нешто као "Боот приотиты" Једном кад сте га наћи ћете знати за следећи пут, тако да излаз без снимања цхангс то време, само обложити учињене промене случајно.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 17. јуни 2008, 12:36
Донаторска Група

арр написати хвала НЕРО сам ја могао спалити га, али мислим да би могле да имају чаробну исо више шансе јер ће спалити га као слику боотабле мислим! сигурносна копија је у 11 БГ-а као мој ДВД ЦД'с ограничење на мом хп ДВД дискови су 4ГБ-а ја ћу морати да користите више од једног ЦД-а .. чак и ако то навика боот на цд и увек сам могао да инсталирате Уиндоус онда само ставите ЦД-у и онда користити свој безбедносне копије .. Мислим да би се рад спали неке болесне и видети ако то ради ХВАЛА

као и за боот уређаја у БИОС-. И нема више од око мој начин, као да сам тамо увек тамо лол:)

Old 19. јуни 2008, 15:45
Донаторска Група

Најједноставнији начин да направите комплетну копију Вашег ХДД је за коришћење имагинг програм, попут Ацронис Труе Имаге и Нортон Гхост.
То ће вам омогућити да направите слику вашег партицију, која се може имагед назад на нови ХДД и да ће бити боотабле. Било која друга метода неће радити, јер морате имати боот датотеке, као и податке.
Имам користи Ацронис Труе Имаге много пута и могу га препоручити.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц