![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ласт ните сам направио бацкуп мој харддриве са Уиндоус и све програме итд. на други харддрвие. ако ми је био да се спали бацкуп датотеку на ЦД-у и један дан ми је потребно да се поново инсталира Уиндоус .. Могу ли користити овај ЦД. би да ради? исто тако ће све моје поставке и програме чак и мој измијењене подешавања попут Уиндоус фонтове у стилу да сам се променила. ако је то могуће како могу спали бацкуп фајл на цд (двд) како мој пц то чизма из то као први боот уређај ![]() хвала!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, добро, ако сте копирали цео ХДД на диску (гхостинг) би требало да раде, али ако се само цоппиед избор делова, вероватно неће. И док је за то да раде, али први морате спали га на ЦД (ЦД или ДВД је није довољно велика) са једног од програма који би требало да има долазе с једном од ваших неколико ДВД писци. Затим, када треба да боот са диска, требало би да буде у могућности да подесите БИОС-изабрати оптички погон пре ХДД за боотинг, чиме боотинг фром ЦД / ДВД први.
Нисам 100% сигуран то би да раде, али у теорији (атлеаст колико ја знам) је требала. А ја не знам како би вам ићи око мењања боот уређаја на вашем мотхербоад БИОС-јер сви су различити, само погледати кроз меније док не видите опцију рекавши нешто као "Боот приотиты" Једном кад сте га наћи ћете знати за следећи пут, тако да излаз без снимања цхангс то време, само обложити учињене промене случајно. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| арр написати хвала НЕРО сам ја могао спалити га, али мислим да би могле да имају чаробну исо више шансе јер ће спалити га као слику боотабле мислим! сигурносна копија је у 11 БГ-а као мој ДВД ЦД'с ограничење на мом хп ДВД дискови су 4ГБ-а ја ћу морати да користите више од једног ЦД-а .. чак и ако то навика боот на цд и увек сам могао да инсталирате Уиндоус онда само ставите ЦД-у и онда користити свој безбедносне копије .. Мислим да би се рад спали неке болесне и видети ако то ради ХВАЛА![]() као и за боот уређаја у БИОС-. И нема више од око мој начин, као да сам тамо увек тамо лол:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најједноставнији начин да направите комплетну копију Вашег ХДД је за коришћење имагинг програм, попут Ацронис Труе Имаге и Нортон Гхост.
То ће вам омогућити да направите слику вашег партицију, која се може имагед назад на нови ХДД и да ће бити боотабле. Било која друга метода неће радити, јер морате имати боот датотеке, као и податке. Имам користи Ацронис Труе Имаге много пута и могу га препоручити. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|