![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Son nite Windows ve tüm programları ile diskin bir yedek yapılan ect. Başka bir harddrvie için.
Eğer bir gün yükleme pencereleri .. yeniden gerekli CD'ye yedekleme dosyasını yazdırabiliriz oldu Ben sadece cd kullanabilirsiniz. ki çalışır? pencereler gibi aynı zamanda da tüm programları ve ayarları hatta değiştirilmiş ayarları bu değişti fontlar tarzı. eğer bu mümkün nasıl () sırada DVD benim boot PC için bundan CD'ye yedekleme dosyasını yazdırabiliriz yapmak ilk önyükleme aygıtı olarak ![]() teşekkürler!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tamam, iyi eğer () çalışmak gerekir hayalet Ancak yalnızca seçin parçalar coppied, muhtemelen daha disk üzerine tüm HDD kopyalandı. Olarak almak için çalışmak ve, iyi bir CD için yazmaya gerek ilk (veya DVD CD değil büyük yeterli) bir kimse birkaç DVD yazarların birlikte olması gereken programlar bulunmaktadır. Sonra zaman boot Diskten gerekirse, önyükleme için HDD önce optik sürücü seçmek için BIOS, böylece CD'den boot ayarlamak gerekir / ilk DVD.
100% Bu eserin de emin, ancak teoride (atleast kadarıyla) onarılsın değilim. Ve çünkü tüm BIOS'ta değişik nasıl size motherboad üzerindeki boot değiştirerek devam ediyorum, siz bir seçenek "" bunu biliyor olacak bulduk sonra Önyükleme priotity gibi şeyler söyleyerek görmek sadece menülerde görünüyor bilmiyorum sefere çıkmak, böylece zaman changs kaydetmeden için, sadece kaza ile bir değişiklik yapılmış örtmek. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Kalkış teşekkür yazmak
I scatola i ama sihirli ISO bir şans olarak bir bootabe görüntü sanırım olarak yakar daha fazla olabileceğini düşünüyorum Yakıyor verebilecek var! yedekleme 11 BG's olarak DVD CD benim HP DVD diskler üzerinde sınırlama 4GB's Birden fazla .. CD kullanmak zorunda kalacak olan bile cd i bu alışkanlık önyükleme hep o zaman ve daha sonra CD koymak benim yedeklemelerini .. kullanmak Windows'u yüklemek olabilir Ben de aynı işi düşünüyorum kötü bir yanık ve görmek eğer THANKS çalışır![]() olarak BIOS açılış cihazlar için. Ben Yoluma fazla olarak Ben her zaman lol yaklaşık:)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Geri HDD tam bir yapmak için en kolay yolu, Acronis True Image veya Norton Ghost gibi bir görüntüleme programı kullanmak.
Bu hangi bir yeni HDD'ye ve önyüklenebilir olacak imaged olabilir bölüm, bir resim yapmasını sağlar. Gibi, hem de veri önyükleme dosyaları olmalıdır diğer yöntem çalışmaz. Ben ve Acronis True Image çok kez kullandım tavsiye edebilirsiniz. Benim Sistemi: Ev Yapı
|