![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Last Nite я зробив резервну копію мого жорсткого диска з Windows і всіх програм ECT. в іншій harddrvie. якщо б я міг записати файл резервної копії на компакт-диск, і в один прекрасний день мені необхідно повторно INSTAL вікна .. я можу просто використовувати цей диск. що б працювати? Також будуть всі мої програми & настройках навіть мої змінені параметри, такі як Windows шрифти стилі, що я змінилася. Якщо можливе це Як я можу записати файл резервної копії на CD (DVD) для того, щоб на моєму комп'ютері завантажитися з нього в якості першого завантажувального пристрою ![]() спасибо!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, добре, якщо ви скопіювали всього жорсткого диска на диск (ореоли) воно повинно працювати, проте, якщо ви оберете тільки coppied частин, то вона, ймовірно, не буде. А також для отримання його на роботу, а спочатку потрібно записати його на компакт-диск (DVD чи CD є недостатньо великий) з однією з програм, які повинні були прийти з одним з ваших DVD декількох письменників. Тоді, коли вам потрібно завантажитися з диска, ви повинні бути в змозі встановити BIOS вибрати оптичний диск до жорсткий диск для завантаження, таким чином, завантаження з CD / DVD в першу чергу.
Я не впевнений на 100% це буде працювати, але в теорії (Atleast наскільки я знаю) воно повинно бути. І я не знаю, як вам би йти про зміну пристрій для завантаження на motherboad, тому що всі BIOS є різними, просто дивитися в меню, поки не побачите опцію щось на зразок "Boot priotity" Як тільки ви знайшли його ви будете знати, наступного разу, щоб вийти без збереження Changs той час, тільки він закінчить ви внесли зміни випадково. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| приб писати завдяки Я Nero я міг би спалити її, але я думаю, Magic ISO може мати більше шансів як він буде горіти як bootabe і спосіб мислення! резервне копіювання на 11 БГ як моя DVD CD немає межі на моєму HP DVD дисків та 4GB буде необхідно використовувати більш одного компакт-диску .. навіть якщо це звичай завантажувального компакт-диска завжди можна було встановити вікна потім просто поставити на компакт-диски, а потім використовувати свої резервні копії .. Я думаю, що також буде працювати жорстоке записувати деякі і подивитися, якщо він працює завдяки![]() Що стосується завантажувального пристрою в BIOS. Я більше жодним чином не моє коло як я завжди там LOL:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Найпростіший спосіб зробити повну резервну копію вашого жорсткого диска є використання зображень програми, такі як Acronis True Image або Нортон Ghost.
Це дозволить вам створити зображення з вашого розділу, які можуть бути відображені для Перейти до нових жорстким диском і буде завантажуватись. Будь-які інші методи не будуть працювати, ви повинні мати завантажувальні файли, а також дані. Я використав Acronis True Image багато разів, і можу рекомендувати його. Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рішення резервного копіювання | Платт | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 4 травня 2009 10:30 |
| Створення вікон резервного копіювання на диск | antbann | Операційні системи Windows | 5 | 26 січня 2009 13:00 |
| Необхідність резервного копіювання | thingie2 | General Software чат | 1 | 24 квітня 2008 13:27 |
| Резервне копіювання фільмів | demacs | General Software чат | 2 | 11 січня 2008 18:38 |
| Як зробити резервну копію Windows XP з оригінального диска | fredted40x | Операційні системи Windows | 3 | 11 жовтня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |