![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Heres ми problemo. Когато изключите компютъра, Windows стартира натоварване със синя лента, че отиваш в целия екран, но тя замръзва около половината път чрез натоварване и то остава просто така. Значи, аз отидох в безопасен режим и се опитах System Restore, за да се неща, като те бяха няколко дни назад. Въпреки това, аз избирам датата Искам да се върна, но на "Next" бутона навик работа. Аз кликнете върху нея и нищо не се случва. Така че може някой, моля, моля кажете ми как да се определи системата за възстановяване, или да ми съвсем различна представа за това как да получите Windows да не се замразява. Много благодаря, оценявам всеки, който може да помогне. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Когато се опциите екран, за да отидат в безопасен режим и т.н., да не се опита "Възстановяването на последната известна добра конфигурация". Може да опитате insterting вашата XP CD, ако все още имате него и зареждане от диск, за да направим ремонт на Windows. DONT Ако имате възможност да направите това и проблемът продължава винаги бихте могли да направите чисто инсталиране на Windows. Независимо от това, че би довело до загуба на вашите файлове и spening пари за нова OS. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows за възстановяване на системата | scopa | Windows операционни системи | 1 | 7-ми октомври 2009 02:55 |
| Има ли система трябва да бъде изцяло изградена за случая фенове на работа | Боб T | Случаи & Power Доставки | 1 | 17 Юни 2009 04:10 |
| Windows System Restore не работи | pest79456 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 9 Март 2009 18:55 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| Приучавам пълно зареждане пазят рестартирането | timbo27 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 8 октомври 2007 11:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |