manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Bar navika Potpuno Učitati. Pomoć s System Restore Please.

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2009, 10:48
Novi član grupe

Default Windows Bar navika Potpuno Učitati. Pomoć s System Restore Please.

U redu. Heresu moji problemo.

Kad sam skrenuti na računalu, Windows učitava počinje s plavom da bar ide preko ekrana ali freezes oko pola puta preko učitava i to ostaje samo tako.

Dakle, sam otišao u safe modu, a ja pokušao sistem vratiti pa sam ja mogu dobiti kao što su nekoliko dana nazad. Međutim, da sam izabrao datum Želim da se vrati, ali na "Next" button navika funkcionirati. I kliknite na nju i ne događa se ništa.

Znači može netko molim vas molim recite mene kako to škripac sistem vratiti ili mi dati potpuno različite ideje o tome kako da biste dobili Windows ne smrznuti se. Puno hvala, cijeniti svatko tko može pomoći.
Old 28 svi 2009, 11:47
Member Group

Default Windows Bar navika Potpuno Učitati. Pomoć s System Restore Please.

Hmmm ... Kada se na zaslonu opcija otići u safe mode i sl., da li ste pokušali 'reverting na zadnju dobru konfiguraciju. Mogli biste pokušati insterting vaš XP CD-a, ako ga još imaju i boot sa diska napraviti popravak prozora.

Ukoliko dont imati mogućnost da to učinite i problem ponavlja uvijek možeš napraviti čistu instalaciju sustava Windows. Međutim da bi rezultirati gubitkom Vaših datoteka i spening novac na novi OS.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows Vraćanje sustava scopa Windows Operating Systems 1 7. listopada 2009 02:55
Da li je sustav treba biti u potpunosti izgrađena za slučaj obožavatelji za rad Bob T Cases & Power Supplies 1 17. lipnja 2009 04:10
Windows System Restore ne radi pest79456 Virus, Spyware i sigurnost 11 9. ožujak 2009 18:55
System Restore / system recovery ct122592 Windows Operating Systems 1 2. siječanj 2008 18:49
Navika potpuno čizma zadržati ponovnog timbo27 CPU, Matične ploče i RAM 6 8. listopad 2007 11:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.