![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U redu. Heresu moji problemo. Kad sam skrenuti na računalu, Windows učitava počinje s plavom da bar ide preko ekrana ali freezes oko pola puta preko učitava i to ostaje samo tako. Dakle, sam otišao u safe modu, a ja pokušao sistem vratiti pa sam ja mogu dobiti kao što su nekoliko dana nazad. Međutim, da sam izabrao datum Želim da se vrati, ali na "Next" button navika funkcionirati. I kliknite na nju i ne događa se ništa. Znači može netko molim vas molim recite mene kako to škripac sistem vratiti ili mi dati potpuno različite ideje o tome kako da biste dobili Windows ne smrznuti se. Puno hvala, cijeniti svatko tko može pomoći. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Kada se na zaslonu opcija otići u safe mode i sl., da li ste pokušali 'reverting na zadnju dobru konfiguraciju. Mogli biste pokušati insterting vaš XP CD-a, ako ga još imaju i boot sa diska napraviti popravak prozora. Ukoliko dont imati mogućnost da to učinite i problem ponavlja uvijek možeš napraviti čistu instalaciju sustava Windows. Međutim da bi rezultirati gubitkom Vaših datoteka i spening novac na novi OS. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vraćanje sustava | scopa | Windows Operating Systems | 1 | 7. listopada 2009 02:55 |
| Da li je sustav treba biti u potpunosti izgrađena za slučaj obožavatelji za rad | Bob T | Cases & Power Supplies | 1 | 17. lipnja 2009 04:10 |
| Windows System Restore ne radi | pest79456 | Virus, Spyware i sigurnost | 11 | 9. ožujak 2009 18:55 |
| System Restore / system recovery | ct122592 | Windows Operating Systems | 1 | 2. siječanj 2008 18:49 |
| Navika potpuno čizma zadržati ponovnog | timbo27 | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 8. listopad 2007 11:00 |
| Thread Tools | |
| |