פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows בר wont טען לגמרי. עזרה עם שחזור המערכת בבקשה.

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2009, 10:48
קבוצת חברות חדשות

Default Windows בר wont טען לגמרי. עזרה עם שחזור המערכת בבקשה.

אישור. Heres שלי problemo.

כשאני להפעיל את המחשב, חלונות מתחיל טוען כי כחול עם בר הולך על פני המסך, אבל זה בערך חצי דרך הקפאות דרך טוען וזה פשוט נשאר ככה.

אז, אני נכנס במצב בטוח ואני ניסיתי לשחזר את המערכת כדי שאוכל לקבל את הדברים כמו שהם היו כמה ימים אחורה. עם זאת, אני בוחר את התאריך אני רוצה לחזור, אבל את "הבא" על הרגל עבודה. אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורה.

אז מישהו יכול בבקשה בבקשה תגיד לי איך לתקן את שחזור המערכת או לתת לי רעיון אחר לגמרי, על איך להגיע Windows לא להקפיא למעלה. תודה רבה, מעריכים כל אדם שיכול לסייע.
Old 28 במאי 2009, 11:47
חבר קבוצת

Default Windows בר wont טען לגמרי. עזרה עם שחזור המערכת בבקשה.

Hmmm ... כאשר אתה מקבל את המסך אפשרויות להיכנס במצב בטוח וכו ', האם ניסית' מביטול ל Last Known Good Configuration ". אתה יכול לנסות את insterting XP לכונן אם עדיין יש לך את זה ואת אתחול מהדיסק כדי לבצע תיקון של Windows.

Dont אם יש לך את האפשרות לעשות זאת, הבעיה לא נעלמת אתה תמיד יכול לעשות התקנה נקייה של Windows. עם זאת, כי היה לגרום לאובדן של הקבצים שלך ואת spening כסף על מערכת הפעלה חדשה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שחזור המערכת של Windows scopa מערכות ההפעלה Windows 1 7 אוקטובר 2009 02:55
האם המערכת צריכה להיות מלא בנוי על מקרה אוהדי לעבוד בוב T מקרים & ספקי כוח 1 -17 יוני 2009 04:10
שחזור מערכת Windows אינה פועלת pest79456 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 11 9th מרץ 2009 18:55
System Restore / שחזור מערכת ct122592 מערכות ההפעלה Windows 1 2nd ינואר 2008 18:49
Wont מלא לשמור האתחול מחדש timbo27 CPUs, Motherboards & RAM 6 8 אוקטובר 2007 11:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.