mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Baras Wont Visiškai apkrova. Pagalba System Restore Prašom.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 27, 2009, 10:48
Naujas Narys

Default Windows Baras Wont Visiškai apkrova. Pagalba System Restore Prašom.

Gerai. Heres My problemo.

Kai aš įjungti kompiuterį, Windows sistema paleidžiama Kraunasi su mėlyna juosta vyksta visame ekrane, tačiau ji užšąla maždaug pusę per pakrovimo ir ji tiesiog lieka panašaus.

Taigi, nuėjau į safe mode ir Bandžiau System Restore, kad galiu gauti tokius dalykus kaip jie buvo keletą dienų atgal. Tačiau galiu pasirinkti datą noriu grįžti prie bet "Next" mygtuką įpratęs dirbti. Aš paspauskite ją ir nieko neįvyksta.

So Can someone please pasakykite man, kaip išspręsti sistemą, atkurti ar duoti man visiškai skirtingos idėjos, kaip gauti Windows negali užšalti. Thanks a lot, dėkojame visiems, kurie gali padėti.
Old Gegužė 28, 2009, 11:47
Narys

Default Windows Baras Wont Visiškai apkrova. Pagalba System Restore Prašom.

Hmmm ... Atsikėlę variantus pereiti į safe mode ir tt, kad jūs bandėte "sugrįžtama prie paskutinės žinomos geros konfigūracijos". Galite pabandyti insterting savo XP CD, jei jūs vis dar jį ir įkelti iš disko padaryti, langų remontas.

Jei jūs neturite galimybės padaryti tai ir problema išspręsta Jūs visada galėtų atlikti švarų Windows. Tačiau, kad būtų prarasti savo failus ir spening pinigų nauja OS.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.