![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK. Heres my problemo. Keď som sa obrátil na počítači, Windows spustí naloženia s modrou bar prebiehajúcich po celej obrazovke, ale zamrzne asi na pol cesty cez nakládku a to prostě zostane takhle. Tak som išiel do núdzového režimu a ja som sa pokúsil obnoviť systém tak som sa môže dostať veci ako boli pár dní späť. Napriek tomu, som si zvolil dátum chcem sa vrátiť, ale je "vedľa" tlačidla zvyknutý pracovať. I kliknite na neho a nič sa nedeje. Takže môžete někdo prosím povedzte mi, ako to opraviť systém obnoviť alebo mi úplne iný nápad, ako si okna ne zmraziť hore. Díky moc, ocení každý, kto môže pomôcť. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Keď sa dostanete na obrazovku možnosti ísť do núdzového režimu, atď, ste vyskúšali 'reverting na poslednej známej funkčnej konfigurácie'. Mohli by ste skúsiť insterting vaša CD XP, ak máte stále je a boot z disku, aby vykonal opravu okien. Ak dont mať možnosť to urobiť a problém pretrváva naďalej môžete vždy vykonať čistú inštaláciu systému Windows. Však, že by mala za následok stratu súborov a spening peniaze na nový OS. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obnovenie systému Windows | scope | Operačné systémy Windows | 1 | 7.října 2009 02:55 |
| Má systém musí byť plne postavená pre prípad fanúšikov do práce | Bob T | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 17. júna 2009 04:10 |
| Windows Obnovovanie systému nefunguje | pest79456 | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 9. marca 2009 18:55 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Zvyklý plne boot zachovať reštartovaní | timbo27 | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 8. októbra 2007 11:00 |
| Thread Tools | |
| |