мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Бар навика Потпуно отпремите. Помоћ са Сыстем Ресторе Плеасе.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 сви 2009, 10:48
Нови члан групе

У реду. Хересу моји проблем.

Кад сам скренути на рачунару, Уиндоус учитава почиње са плавом да бар иде преко екрана али фреезес око пола пута преко учитава и то остаје само тако.

Дакле, сам отишао у сафе моду, а ја суђен систем вратити па сам ја могу добити као што су неколико дана назад. Међутим, да сам изабрао датум Желим да се врати, али на "Некст" буттон навика посао. И кликните на њу и не дешава се ништа.

Значи може неко молим вас молим реците ми како за шкрипац систем вратити или ми да да потпуно различите идеје о томе како да бисте добили Уиндоус не замрзнути. Пуно хвала, цијенити свако ко може помоћи.
Old 28 сви 2009, 11:47
Мембер Гроуп

Хммм ... Када се на екрану опција отићи у сафе моде и сл, да ли сте покушали 'ревертинг на последњу добру конфигурацију. Могли бисте покушати инстертинг ваш КСП ЦД-а, ако га још имају и боот са диска направити поправку прозора.

Да те донт имати могућност да то урадите и проблем понавља увек можеш направити чисту инсталацију система Уиндоус. Међутим да би да резултира губитком ваших датотека и спенинг новац на нови ОС.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц