![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду. Хересу моји проблем. Кад сам скренути на рачунару, Уиндоус учитава почиње са плавом да бар иде преко екрана али фреезес око пола пута преко учитава и то остаје само тако. Дакле, сам отишао у сафе моду, а ја суђен систем вратити па сам ја могу добити као што су неколико дана назад. Међутим, да сам изабрао датум Желим да се врати, али на "Некст" буттон навика посао. И кликните на њу и не дешава се ништа. Значи може неко молим вас молим реците ми како за шкрипац систем вратити или ми да да потпуно различите идеје о томе како да бисте добили Уиндоус не замрзнути. Пуно хвала, цијенити свако ко може помоћи. |
|
| |||
| |||
| Хммм ... Када се на екрану опција отићи у сафе моде и сл, да ли сте покушали 'ревертинг на последњу добру конфигурацију. Могли бисте покушати инстертинг ваш КСП ЦД-а, ако га још имају и боот са диска направити поправку прозора. Да те донт имати могућност да то урадите и проблем понавља увек можеш направити чисту инсталацију система Уиндоус. Међутим да би да резултира губитком ваших датотека и спенинг новац на нови ОС. |