менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Бар Wont повного завантаження. Допомога відновлення системи, будь ласка.

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2009, 10:48
Нові члени групи

Default Windows Бар Wont повного завантаження. Допомога відновлення системи, будь ласка.

Добре. Херес мій problemo.

Коли я увімкніть комп'ютер, Windows починає завантаження з синім смузі відбувається на екрані, але вона замерзає приблизно на половині шляху вантаження і він просто залишається так.

Отже, я пішов в безпечному режимі, і я спробував відновлення системи, щоб я міг отримати речі, як вони були кілька днів тому. Однак, я вибрати дату я хочу, щоб повернутися, але "робота наступна" звичай кнопки. Я клацніть по ньому і нічого не відбувається.

Так може хтось будь ласка, повідомте мені, як виправити відновлення системи або дайте мені абсолютно різні уявлення про те, як отримати вікна не замерзають. Спасибо большое, цінувати тих, хто може допомогти.
Old 28 травня 2009, 11:47
Член групи

Default Windows Бар Wont повного завантаження. Допомога відновлення системи, будь ласка.

Ммм ... Коли ви отримаєте параметри екрану, щоб вдаватися в безпечному режимі і т.д., ви пробували 'повернутися до останньої вдалої конфігурації. Ви можете спробувати insterting ваш XP CD, якщо воно ще залишилося і завантажитися з диска робити ремонт вікон.

Якщо ви не маєте можливості зробити це, а проблема залишається завжди можна зробити чистої установки Windows. Разом з тим, що призведе до втрати ваших файлів і spening гроші на нову ОС.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows System Restore scopa Операційні системи Windows 1 7 жовтня 2009 02:55
Чи існує система, повинні бути повністю побудований на випадок вентилятори на роботу Bob T Справа & блоки живлення 1 17 червня 2009 04:10
Windows Відновлення системи не працює pest79456 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 11 9 березня 2009 18:55
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
Wont повному завантаженні тримати перезапуск timbo27 Процесори, материнські плати RAM & 6 8 жовтня 2007 11:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.