![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Херес мій problemo. Коли я увімкніть комп'ютер, Windows починає завантаження з синім смузі відбувається на екрані, але вона замерзає приблизно на половині шляху вантаження і він просто залишається так. Отже, я пішов в безпечному режимі, і я спробував відновлення системи, щоб я міг отримати речі, як вони були кілька днів тому. Однак, я вибрати дату я хочу, щоб повернутися, але "робота наступна" звичай кнопки. Я клацніть по ньому і нічого не відбувається. Так може хтось будь ласка, повідомте мені, як виправити відновлення системи або дайте мені абсолютно різні уявлення про те, як отримати вікна не замерзають. Спасибо большое, цінувати тих, хто може допомогти. |
|
| |||
| |||
| Ммм ... Коли ви отримаєте параметри екрану, щоб вдаватися в безпечному режимі і т.д., ви пробували 'повернутися до останньої вдалої конфігурації. Ви можете спробувати insterting ваш XP CD, якщо воно ще залишилося і завантажитися з диска робити ремонт вікон. Якщо ви не маєте можливості зробити це, а проблема залишається завжди можна зробити чистої установки Windows. Разом з тим, що призведе до втрати ваших файлів і spening гроші на нову ОС. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows System Restore | scopa | Операційні системи Windows | 1 | 7 жовтня 2009 02:55 |
| Чи існує система, повинні бути повністю побудований на випадок вентилятори на роботу | Bob T | Справа & блоки живлення | 1 | 17 червня 2009 04:10 |
| Windows Відновлення системи не працює | pest79456 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 9 березня 2009 18:55 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| Wont повному завантаженні тримати перезапуск | timbo27 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 8 жовтня 2007 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |