по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows Dual Обувка Config Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми Ноември, 2007, 08:48
Член Група

Default Windows Dual Обувка Config Помощ

Здравейте всички! Купих си нов компютър, преди няколко месеца от добрите Ole Best Buy. Въпреки това, те никога не ми даде преобразование диск за изглед. Това е проблем, защото аз наистина искам да двойствен обувка XP и Vista, защото аз наистина искам просто изчакайте, докато излезе Vista със SP1, докато не я използвате. В средното време моя приятел подадена му изглед домашно огнище премия върху диска на мястото си и аз хубав много просто копират всички файлове от диска на моя компютър. Но как може да направи това в диска, които могат да бъдат използвани за двойна Windows Boot. О, и аз имам XP Pro диск от по-старите ми компютър аз Dont използва вече. Всяка помощ в това би било много оценявам. Благодарности
Old 27-ми Ноември, 2007, 10:30
Член Група

Не можете да копирате файлове от един изглед диск ... и се очаква тя да работи като това продължава с авторско право. МС имат много строги ограничения, можете да инсталирате Vista на 1 компютър от 1 ключ. Същото важи с XP.
Old 27 ноември 2007, 11:02
Член Група

Ами това ще е само на един компютър (на един двойствен обувка). Аз ще използвам моя приятели файлове, но използвам моя ключ, който е отпечатан на страна на компютъра случай. И за XP Pro, че компютърът не работи така, че специално копие на XP ще бъде само на един компютър, както добре.
Old 4 декември 2007, 11:27
Номер на групата

Значи вие сте, които искат да инсталирате легитимни копие на Vista и XP Pro с един твърд диск? Или на различни твърди дискове?

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 4-ти Декември 2007, 17:15
Член Група

Аз вероятно ще се използва само един твърд диск. Ето какво си мислех така да ме уведомите, ако това се случва да работят или не. Ill използвайте един от многото творци дял да се създадат две отделни дялове. Инсталирайте си копие на Windows XP както на дялове и само ъпгрейд към изглед само на един от дяловете. Ще стане ли?
Old 4-ти Декември 2007, 18:11
Номер на групата

Това би, но това би било безсмислено.

Настанявам XP на един дял след това просто инсталирате Vista на друг ... няма нужда да инсталирате XP два пъти след това повиши една от тях.

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc