menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Duální Zavádecí Configu Nápověda

Reply

Thread Nástroje
Old 27.listopadu 2007, 08:48
Člen Skupina

Ahoj všichni! Koupil jsem nový počítač před několika měsíci z dobré ole nejlepší koupit. Nicméně, oni nikdy mi naformátovat disk pro Windows Vista. To je problém, protože opravdu chci dvojnásobný bota XP a Vista, protože opravdu chci jen počkejte, až vyjde Vista SP1 do I use it. Do té doby můj kamarád přivezl Vista Home Premium, disk do mé místo a já jsem do velké míry právě zkopírovali všechny soubory z disku k PC. Ale jak můžete dělat toto do disku, který lze použít k dvojnásobný bota okna. Jo a mám XP Pro disk z mého staršího počítače I dont use ještě. Jakákoli pomoc v této by bylo velmi ocenil. Díky
Old 27.listopadu 2007, 10:30
Člen Skupina

You cant kopírovat soubory z disku, průhled ... a očekávat, že do práce jít proti jeho autorských práv. MS mají velmi přísná omezení, můžete instalovat pouze průhled na 1 PC z 1 klíč. Totéž platí o XP.
Old 27. listopadu 2007, 11:02
Člen Skupina

No to bude jen na jednom počítači (dual boot jeden). Budu používat moji přátelé soubory, ale používat svůj klíč, který je vytištěn na straně počítačové skříně. A pro Xp Pro, že počítač nefunguje tak, že zejména kopie xp bude pouze na jednom počítači také.
Old 4. prosince 2007, 11:27
Dárce Skupina

Takže vy, kteří mají zájem o instalaci legit kopii Vista a XP Pro na jeden pevný disk? Nebo na jiný pevný disk?

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 4 prosince 2007, 17:15
Člen Skupina

Budu pravděpodobně používat jen jeden pevný disk. Tady je to, co jsem myslel tak, dejte mi vědět, jestli to bude fungovat, nebo ne. Ill použít jeden z mnoha oddílů tvůrců k vytvoření dvou samostatných oddílů. Nainstalovat kopii systému Windows XP na obou oddílů a pouze upgrade na průhled pouze na jednom z oddílů. By to funguje?
Old 4 prosince 2007, 18:11
Dárce Skupina

To by ale bylo by zbytečné.

Instalovat XP na jednom oddílu pak jednoduše nainstalovat Vista na druhé straně ... není nutné instalovat xp dvakrát pak upgrade jednoho z nich.

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.