![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni! Koupil jsem nový počítač před několika měsíci z dobré ole nejlepší koupit. Nicméně, oni nikdy mi naformátovat disk pro Windows Vista. To je problém, protože opravdu chci dvojnásobný bota XP a Vista, protože opravdu chci jen počkejte, až vyjde Vista SP1 do I use it. Do té doby můj kamarád přivezl Vista Home Premium, disk do mé místo a já jsem do velké míry právě zkopírovali všechny soubory z disku k PC. Ale jak můžete dělat toto do disku, který lze použít k dvojnásobný bota okna. Jo a mám XP Pro disk z mého staršího počítače I dont use ještě. Jakákoli pomoc v této by bylo velmi ocenil. Díky |
|
| |||
| |||
| You cant kopírovat soubory z disku, průhled ... a očekávat, že do práce jít proti jeho autorských práv. MS mají velmi přísná omezení, můžete instalovat pouze průhled na 1 PC z 1 klíč. Totéž platí o XP. |
|
| |||
| |||
| No to bude jen na jednom počítači (dual boot jeden). Budu používat moji přátelé soubory, ale používat svůj klíč, který je vytištěn na straně počítačové skříně. A pro Xp Pro, že počítač nefunguje tak, že zejména kopie xp bude pouze na jednom počítači také. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže vy, kteří mají zájem o instalaci legit kopii Vista a XP Pro na jeden pevný disk? Nebo na jiný pevný disk?
| |||
| |||
| Budu pravděpodobně používat jen jeden pevný disk. Tady je to, co jsem myslel tak, dejte mi vědět, jestli to bude fungovat, nebo ne. Ill použít jeden z mnoha oddílů tvůrců k vytvoření dvou samostatných oddílů. Nainstalovat kopii systému Windows XP na obou oddílů a pouze upgrade na průhled pouze na jednom z oddílů. By to funguje? |
|
| |||
| |||
| To by ale bylo by zbytečné. Instalovat XP na jednom oddílu pak jednoduše nainstalovat Vista na druhé straně ... není nutné instalovat xp dvakrát pak upgrade jednoho z nich.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |