![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους! Αγόρασα ένα νέο υπολογιστή πριν από λίγους μήνες από την καλή ole best buy. Ωστόσο, το έκαναν ποτέ δεν μου δώσει μια επαναμορφοποιήσει δίσκο για vista. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, διότι θέλω πραγματικά να διπλής εκκίνησης XP και Vista, επειδή θέλω πραγματικά να περιμένετε μέχρι την μακρινή βγαίνει με SP1 μέχρι να το χρησιμοποιήσετε. Εν τω μεταξύ φίλε μου έφερε στο δίσκο του μακρινή θέα σπίτι premium πάνω από την θέση μου και εγώ λίγο πολύ αντιγραφή μόνο όλα τα αρχεία από το δίσκο με τον υπολογιστή μου. Αλλά πώς μπορεί να σας κάνει αυτό σε ένα δίσκο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διπλά παράθυρα εκκίνησης. Ω και έχω τα XP Pro δίσκου από τον υπολογιστή μου μεγάλα Ι dont χρήση πια. Οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό θα είναι ευγνώμονες. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Λοξοτομείτε αντιγραφή αρχείων από ένα δίσκο vista ... και αναμένουμε να λειτουργήσει ως τη μετάβασή του από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Κράτη μέλη έχουν πολύ στενούς περιορισμούς, μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο μακρινή θέα για 1 PC από 1 κλειδί. Το ίδιο ισχύει και με XP. |
|
| |||
| |||
| Καλά θα είναι μόνο σε έναν υπολογιστή (η μία διπλή εκκίνηση). Θα χρησιμοποιήσω τα αρχεία τους φίλους μου, αλλά μου χρήση κλειδί που είναι τυπωμένος στο πλάι της υπόθεσης υπολογιστή. Και για την XP Pro ότι ο υπολογιστής δεν λειτουργεί έτσι ώστε ιδίως να λαμβάνουν αντίγραφα των XP θα είναι μόνο σε έναν υπολογιστή και. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι σας θέλουν να εγκαταστήσετε ένα legit αντίγραφο του μακρινή θέα και XP Pro σε ένα σκληρό δίσκο; Ή σε διαφορετικούς σκληρούς δίσκους;
| |||
| |||
| Μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο ένα σκληρό δίσκο. Εδώ είναι αυτό που σκεφτόμουν οπότε επιτρέψτε μου να ξέρω αν αυτό πρόκειται να εργαστούν ή μη. Αρρωστος χρησιμοποιήστε μία από τις πολλές δημιουργούς διαμέρισμα για τη δημιουργία δύο διαφορετικά διαμερίσματα. Εγκαταστήστε το αντίγραφο των Windows XP, τόσο για τις κατατμήσεις και μόνο αναβάθμιση σε Vista σε ένα μόνο από τα διαμερίσματα. Θα ήταν ότι το έργο; |
|
| |||
| |||
| Θα ήταν, αλλά θα ήταν μάταιο. Εγκατάσταση XP σε ένα διαμέρισμα στη συνέχεια εγκαταστήστε απλά Vista από την άλλη ... Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε XP δύο φορές την αναβάθμιση τότε ένα από αυτά.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι αλήθεια ότι τα Windows Vista είναι ανίκανος να διπλή εκκίνηση με το λειτουργικό σύστημα ... | ComputerRepairStpete | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 Οκτωβρίου 2009 07:54 |
| Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing | trayde | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 18 Μαρ 2009 07:07 |
| Running DDR2 Μνήμη σε Dual Channel Config; | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 15 Φεβ 2009 07:55 |
| Τα δύο λειτουργικά συστήματα σε ένα PC - Windows XP και Vista Dual Boot | TenQ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 11 Φεβ 2009 12:05 |
| \ windows \ system32 \ config \ συστήματος που λείπουν ή είναι κατεστραμμένο | fenderdude | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 23 Δεκ. 2008 07:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |