manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dual boot Windows Config Pomoć

Reply

Thread Tools
Old 27. studenog 2007, 08:48
Member Group

Default Dual boot Windows Config Pomoć

Pozdrav svima! Kupio sam novo računalo prije nekoliko mjeseci od dobre Ole najbolje kupiti. Međutim, oni nikada nisu mi formatirati disk za vidik. To je problem jer ja stvarno ištanje to Dvojan Čizma XP i Vidik, jer ja stvarno ištanje to pravedan oklijevati do vidik dogoditi se vanjska strana sa SP1 dok ja ga koristiti. U to vrijeme moj prijatelj doveo svoje disk vidik home nagrada na to moje mjesto i ja ljepušan velik dio pravedan kopirati sve datoteke s diska na moj pc. Ali, kako možeš napraviti ovo u disku koji može biti korišten to dvojan čizma Windowsi. Oh i ja sam disk XP Pro s moje starije računalo JA dont iskoristiti više. Bilo koji pomoć bi bilo u tom mnogo poštovati. Hvala
Old 27. studenog 2007, 10:30
Member Group

Te licemjerje Kopiraj kartoteka from vidik disk ... i očekujem ga da radi kao ide protiv autorskog prava. MS imaju vrlo uske ograničenja, možete jedini uvesti koga u službu vidik na 1 PC od 1 ključ. Isto vrijedi i sa XP.
Old 27. studeni 2007, 11:02
Member Group

Pa to će samo biti na jednom računalu (dvojan čizma jedan). Ja ću koristiti svoje prijatelje datoteka, već koristi moj ključ koji je tiskan na strani računala slučaj. A za XP Pro da računalo ne radi tako da se određeni primjerak xp samo da će biti na jednom računalu, kao.
Old 4. prosinac 2007, 11:27
Donatorska Grupa

Tako da se u nedostatku to uvesti koga u službu čitljiv Kopiraj od Vidik i XP Pro na jedan hard disk? Ili na različite tvrdih diskova?

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Old 4. prosinca 2007, 17:15
Member Group

Ja ću vjerojatno biti pravedan koristeći jedan hard disk. Evo što sam mislio tako pustiti mene znati ako ovaj ide na posao ili ne. Ill koristiti jedan od mnogih particije kreatori stvoriti dvije odvojene particije. Instalirajte moja kopija sustava Windows XP na obje particije i samo dogradnja za vidik na samo jednu od particija. Će taj posao?
Old 4. prosinca 2007, 18:11
Donatorska Grupa

To bi, ali bilo bi besmisleno.

Uvesti koga u službu XP na jednoj particiji onda se jednostavno instalirati Vidik na druge ... nijedan trebate kupiti uvesti koga u službu xp dvaput onda nadograditi jedan od njih.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Je li točno da je Windows Vidik Nesposoban to Dvojan Čizma s Operativni sustav ... ComputerRepairStpete Windows Operating Systems 1 5. listopada 2009 07:54
Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing trayde Windows Operating Systems 4 18. ožujak 2009 07:07
Running DDR2 memorije u Dual Channel Config? P5200 CPU, Matične ploče i RAM 2 15. veljača 2009 07:55
Dva Operacijski sustavi na jednom PC - Windows Vista i XP Dual Boot TenQ Windows Operating Systems 1 11. veljača 2009 12:05
\ windows \ system32 \ config \ system nedostaje ili korumpirano fenderdude Windows Operating Systems 1 23. prosinac 2008 07:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.