![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima! Kupio sam novo računalo prije nekoliko mjeseci od dobre Ole najbolje kupiti. Međutim, oni nikada nisu mi formatirati disk za vidik. To je problem jer ja stvarno ištanje to Dvojan Čizma XP i Vidik, jer ja stvarno ištanje to pravedan oklijevati do vidik dogoditi se vanjska strana sa SP1 dok ja ga koristiti. U to vrijeme moj prijatelj doveo svoje disk vidik home nagrada na to moje mjesto i ja ljepušan velik dio pravedan kopirati sve datoteke s diska na moj pc. Ali, kako možeš napraviti ovo u disku koji može biti korišten to dvojan čizma Windowsi. Oh i ja sam disk XP Pro s moje starije računalo JA dont iskoristiti više. Bilo koji pomoć bi bilo u tom mnogo poštovati. Hvala |
|
| |||
| |||
| Te licemjerje Kopiraj kartoteka from vidik disk ... i očekujem ga da radi kao ide protiv autorskog prava. MS imaju vrlo uske ograničenja, možete jedini uvesti koga u službu vidik na 1 PC od 1 ključ. Isto vrijedi i sa XP. |
|
| |||
| |||
| Pa to će samo biti na jednom računalu (dvojan čizma jedan). Ja ću koristiti svoje prijatelje datoteka, već koristi moj ključ koji je tiskan na strani računala slučaj. A za XP Pro da računalo ne radi tako da se određeni primjerak xp samo da će biti na jednom računalu, kao. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako da se u nedostatku to uvesti koga u službu čitljiv Kopiraj od Vidik i XP Pro na jedan hard disk? Ili na različite tvrdih diskova?
| |||
| |||
| Ja ću vjerojatno biti pravedan koristeći jedan hard disk. Evo što sam mislio tako pustiti mene znati ako ovaj ide na posao ili ne. Ill koristiti jedan od mnogih particije kreatori stvoriti dvije odvojene particije. Instalirajte moja kopija sustava Windows XP na obje particije i samo dogradnja za vidik na samo jednu od particija. Će taj posao? |
|
| |||
| |||
| To bi, ali bilo bi besmisleno. Uvesti koga u službu XP na jednoj particiji onda se jednostavno instalirati Vidik na druge ... nijedan trebate kupiti uvesti koga u službu xp dvaput onda nadograditi jedan od njih.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li točno da je Windows Vidik Nesposoban to Dvojan Čizma s Operativni sustav ... | ComputerRepairStpete | Windows Operating Systems | 1 | 5. listopada 2009 07:54 |
| Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing | trayde | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2009 07:07 |
| Running DDR2 memorije u Dual Channel Config? | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 15. veljača 2009 07:55 |
| Dva Operacijski sustavi na jednom PC - Windows Vista i XP Dual Boot | TenQ | Windows Operating Systems | 1 | 11. veljača 2009 12:05 |
| \ windows \ system32 \ config \ system nedostaje ili korumpirano | fenderdude | Windows Operating Systems | 1 | 23. prosinac 2008 07:47 |
| Thread Tools | |
| |