kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows Dual Boot Config Segítség

Reply

Téma eszközök
Old November 27, 2007, 08:48
Csoport tagja

Hello mindenkinek! Vettem egy új számítógépet néhány hónappal ezelőtt a jó ole legjobb vásárolni. Ezek azonban soha nem adnak nekem egy lemezt formáz kilátás. Ez egy létező probléma, mert én tényleg szeretnék kettős csomagtartó xp és kilátás, mert igazán akar várni, amíg kijön a Vista SP1-ig használom. Időközben a haverom elhozta Vista Home Premium lemezen át a helyem, és én nagyon sok minden csak másolja a fájlokat a lemez-m pc. De hogyan lehet ezt egy lemez, amely felhasználható a kettős csomagtartó ablakokat. Ja, és én az XP Pro lemezt az én régi számítógép I dont használni többé. Bármilyen segítséget ez greatly appreciated. Köszönöm
Old November 27, 2007, 10:30
Csoport tagja

Ön vidám fájlokat másolni a vista disk ... és elvárják, hogy működjön, mint a szerzői jogok ellen folyik. MS nagyon szűk korlátok, akkor csak 1-én felszerel kilátás PC-ból 1 gombot. Ugyanez igaz az XP.
Old November 27 2007, 11:02
Csoport tagja

Nos, csak egy számítógép (a kettős csomagtartó egy). Fogom használni a barátaim fájlokat, de használni a kulcsot, amely a nyomtatott oldalán a számítógép ügyben. És az XP Pro, hogy a számítógép nem működik, így különösen másolatot készíthetnek az xp csak egy számítógépen is.
Old December 4 2007, 11:27
Donor Group

Így akarnak telepíteni egy legit példányt a Vista és az XP Pro egy merevlemez? Vagy különböző merevlemez?

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old December 4, 2007, 17:15
Csoport tagja

Én valószínűleg csak használni egy merevlemezt. Itt van mire gondoltam így hadd tudjam meg, ha ez megy dolgozni vagy sem. Ill használja az alkotók sok partíció létrehozása két külön partícióra. Felszerel az én-m másol-ból Windows XP mind a partíciókat, és csak frissíti a kilátás csak az egyik partíciót. Tenné, hogy a munka?
Old December 4, 2007, 18:11
Donor Group

Ez azonban nem lenne értelme.

Felszerel XP egy partíciót, akkor egyszerűen felszerel Kilátás a többi ... nem kell telepíteni, majd upgrade xp kétszer egyikük.

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.