![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek! Vettem egy új számítógépet néhány hónappal ezelőtt a jó ole legjobb vásárolni. Ezek azonban soha nem adnak nekem egy lemezt formáz kilátás. Ez egy létező probléma, mert én tényleg szeretnék kettős csomagtartó xp és kilátás, mert igazán akar várni, amíg kijön a Vista SP1-ig használom. Időközben a haverom elhozta Vista Home Premium lemezen át a helyem, és én nagyon sok minden csak másolja a fájlokat a lemez-m pc. De hogyan lehet ezt egy lemez, amely felhasználható a kettős csomagtartó ablakokat. Ja, és én az XP Pro lemezt az én régi számítógép I dont használni többé. Bármilyen segítséget ez greatly appreciated. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ön vidám fájlokat másolni a vista disk ... és elvárják, hogy működjön, mint a szerzői jogok ellen folyik. MS nagyon szűk korlátok, akkor csak 1-én felszerel kilátás PC-ból 1 gombot. Ugyanez igaz az XP. |
|
| |||
| |||
| Nos, csak egy számítógép (a kettős csomagtartó egy). Fogom használni a barátaim fájlokat, de használni a kulcsot, amely a nyomtatott oldalán a számítógép ügyben. És az XP Pro, hogy a számítógép nem működik, így különösen másolatot készíthetnek az xp csak egy számítógépen is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Így akarnak telepíteni egy legit példányt a Vista és az XP Pro egy merevlemez? Vagy különböző merevlemez?
| |||
| |||
| Én valószínűleg csak használni egy merevlemezt. Itt van mire gondoltam így hadd tudjam meg, ha ez megy dolgozni vagy sem. Ill használja az alkotók sok partíció létrehozása két külön partícióra. Felszerel az én-m másol-ból Windows XP mind a partíciókat, és csak frissíti a kilátás csak az egyik partíciót. Tenné, hogy a munka? |
|
| |||
| |||
| Ez azonban nem lenne értelme. Felszerel XP egy partíciót, akkor egyszerűen felszerel Kilátás a többi ... nem kell telepíteni, majd upgrade xp kétszer egyikük.
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |