פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows Dual Boot Config עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 27 נובמבר 2007, 08:48
חבר קבוצת

Default Windows Dual Boot Config עזרה

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים מ Ole הטוב ביותר לקנות. עם זאת, הם לא עשו לי דיסק אתחול עבור Vista. זו בעיה כי אני באמת רוצה אתחול כפול XP ו-Vista, כי אני באמת רוצה רק להמתין עד יוצא Vista עם SP1 עד שאני משתמש בו. בינתיים חבר שלי הביא הביתה Vista Premium הדיסק שלו לדירה שלי ואני די פשוט להעתיק את כל הקבצים מהדיסק למחשב שלי. אבל איך אתה יכול להפוך את זה בדיסק אשר ניתן להשתמש בהם כדי חלונות אתחול כפול. אה ויש לי XP Pro דיסק ממחשב ישן שלי אני לא משתמש יותר. כל עזרה זה יהיה להערכה רבה. תודה
Old 27 נובמבר 2007, 10:30
חבר קבוצת

אתה צביעות להעתיק קבצים מדיסק Vista ... ולצפות לעבוד הולך נגד זכויות יוצרים. MS יש הגבלות מאוד חזק, אתה יכול רק להתקין Vista במחשב 1 ממפתח 1. כנ"ל עם XP.
Old 27 נובמבר 2007, 11:02
חבר קבוצת

ובכן זה יהיה רק במחשב אחד (אתחול כפול אחד). אני אשתמש קבצים לחברים שלי אבל להשתמש במפתח שלי אשר מודפס בצד של המחשב במקרה. ועבור XP Pro כי המחשב לא עובד כך עותק מסוים של XP תהיה רק במחשב אחד גם.
Old 4 דצמבר 2007, 11:27
קבוצת תורמים

אז אתה רוצה להתקין עותק חוקי של Vista ו-XP Pro על כונן קשיח אחד? או כוננים קשיחים שונים?

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Old 4 דצמבר 2007, 17:15
חבר קבוצת

אני כנראה פשוט להשתמש באחד הכונן הקשיח. הנה מה אני חושב אז תן לי לדעת אם זה יעבוד או לא. אחד חולה השימוש היוצרים מחיצה רבים כדי ליצור שתי מחיצות נפרדות. להתקין את העותק של Windows XP על שני מחיצות ורק לשדרג ל Vista על אחד בלבד של מחיצות. האם זה עובד?
Old 4 דצמבר 2007, 18:11
קבוצת תורמים

זה יהיה אבל זה יהיה חסר טעם.

להתקין XP על מחיצה אחת ואז פשוט להתקין את Vista על אחרים ... אין צורך להתקין XP פעמיים ואז לשדרג אחד מהם.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם זה נכון ש-Windows Vista אין אפשרות אתחול כפול עם מערכת הפעלה ... ComputerRepairStpete מערכות ההפעלה Windows 1 5 אוקטובר 2009 07:54
Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר trayde מערכות ההפעלה Windows 4 18 מרץ 2009 07:07
הפעלת זיכרון DDR2 Dual Channel Config? P5200 CPUs, Motherboards & RAM 2 ה -15 בחודש פברואר 2009 07:55
שתי מערכות הפעלה על מחשב אחד - Vista ו-Windows XP Dual Boot TenQ מערכות ההפעלה Windows 1 11th פברואר 2009 12:05
\ Windows \ system32 \ Config \ System חסר או פגום fenderdude מערכות ההפעלה Windows 1 23 דצמבר 2008 07:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.