![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים מ Ole הטוב ביותר לקנות. עם זאת, הם לא עשו לי דיסק אתחול עבור Vista. זו בעיה כי אני באמת רוצה אתחול כפול XP ו-Vista, כי אני באמת רוצה רק להמתין עד יוצא Vista עם SP1 עד שאני משתמש בו. בינתיים חבר שלי הביא הביתה Vista Premium הדיסק שלו לדירה שלי ואני די פשוט להעתיק את כל הקבצים מהדיסק למחשב שלי. אבל איך אתה יכול להפוך את זה בדיסק אשר ניתן להשתמש בהם כדי חלונות אתחול כפול. אה ויש לי XP Pro דיסק ממחשב ישן שלי אני לא משתמש יותר. כל עזרה זה יהיה להערכה רבה. תודה |
|
| |||
| |||
| אתה צביעות להעתיק קבצים מדיסק Vista ... ולצפות לעבוד הולך נגד זכויות יוצרים. MS יש הגבלות מאוד חזק, אתה יכול רק להתקין Vista במחשב 1 ממפתח 1. כנ"ל עם XP. |
|
| |||
| |||
| ובכן זה יהיה רק במחשב אחד (אתחול כפול אחד). אני אשתמש קבצים לחברים שלי אבל להשתמש במפתח שלי אשר מודפס בצד של המחשב במקרה. ועבור XP Pro כי המחשב לא עובד כך עותק מסוים של XP תהיה רק במחשב אחד גם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז אתה רוצה להתקין עותק חוקי של Vista ו-XP Pro על כונן קשיח אחד? או כוננים קשיחים שונים?
| |||
| |||
| אני כנראה פשוט להשתמש באחד הכונן הקשיח. הנה מה אני חושב אז תן לי לדעת אם זה יעבוד או לא. אחד חולה השימוש היוצרים מחיצה רבים כדי ליצור שתי מחיצות נפרדות. להתקין את העותק של Windows XP על שני מחיצות ורק לשדרג ל Vista על אחד בלבד של מחיצות. האם זה עובד? |
|
| |||
| |||
| זה יהיה אבל זה יהיה חסר טעם. להתקין XP על מחיצה אחת ואז פשוט להתקין את Vista על אחרים ... אין צורך להתקין XP פעמיים ואז לשדרג אחד מהם.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם זה נכון ש-Windows Vista אין אפשרות אתחול כפול עם מערכת הפעלה ... | ComputerRepairStpete | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 5 אוקטובר 2009 07:54 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| הפעלת זיכרון DDR2 Dual Channel Config? | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ה -15 בחודש פברואר 2009 07:55 |
| שתי מערכות הפעלה על מחשב אחד - Vista ו-Windows XP Dual Boot | TenQ | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th פברואר 2009 12:05 |
| \ Windows \ system32 \ Config \ System חסר או פגום | fenderdude | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 23 דצמבר 2008 07:47 |
| שרשרת כלים | |
| |