mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Dual Boot Config Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 27, 2007, 08:48
Narys

Default Windows Dual Boot Config Pagalba

Hello everyone! Aš nusipirkau naują kompiuterį Prieš keletą mėnesių iš geros ole geriausia pirkti. Tačiau jie niekada man formatuoti diską Vista. Tai yra problema, nes aš tikrai noriu į dvigubą paleidimo XP ir Vista, nes aš tikrai noriu tik palaukti, kol Vista išeina su SP1, kol aš jį naudoti. Tuo tarpu mano bičiulis atvežė Vista Home Premium "diskas per savo vietą, ir aš labai daug tiesiog nukopijuoti visus failus iš disko į savo kompiuterį. Bet kaip jūs galite padaryti tai į diską, kuris gali būti naudojamas dvigubos įkrovos Windows. Oi, ir aš XP Pro "diske iš mano senesnius kompiuterius I dont naudojimui nebetinka. Bet tai būtų labai dėkingi padėti. Ačiū
Old Lapkritis 27, 2007, 10:30
Narys

You cant kopijuoti failus iš disko ... vista ir tikėtis, kad jis veiktų kaip jos vyksta prieš autorių. VN turi labai griežtus apribojimus, galite įdiegti tik Vista 1 PC nuo 1 raktas. Tą patį galima pasakyti su XP.
Old Lapkritis 27, 2007, 11:02
Narys

Na tai bus tik viename kompiuteryje (dvigubos įkrovos vienas). Aš pasinaudosiu Mano draugai failus, bet naudoti savo raktą, kuris yra atspausdintas ant kompiuterio korpusą pusėje. Ir XP Pro, kad kompiuteris neveikia taip, kad pirma kopija XP bus tik viename kompiuteryje.
Old Gruodis 4, 2007, 11:27
Donorų grupės

Taigi, jūs, kurie nori įdiegti Legit kopija Vista ir XP Pro vieną kietąjį diską? Arba įvairūs kietuosius diskus?

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Old Gruodis 4, 2007, 17:15
Narys

Aš turbūt tiesiog naudoti vieną kietąjį diską. Štai ką aš galvoju, kad norėčiau žinoti, jei tai vyksta į darbą, ar ne. Netinkamas naudoti vieną iš daugelio skyrių kūrėjų sukurti du atskirus skirsnius. Įdiekite mano Windows XP "kopiją tiek pertvaros ir tik tada pereiti prie Vista ir pertvaros tik vienas. Ar tai veikia?
Old Gruodis 4, 2007, 18:11
Donorų grupės

Tai taip, bet tai būtų nenaudinga.

Įdiekite XP vieno disko tada tiesiog įdiegti Vista kita ... Nereikia diegti XP, tada du kartus atnaujinti vieną iš jų.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar tiesa, kad Windows Vista negali Dual Boot operacinės sistemos ... ComputerRepairStpete Windows "operacinės sistemos 1 5 spalis 2009 07:54
Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos trayde Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 18, 2009 07:07
Veikia atmintis DDR2 Dual Channel Config? P5200 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 15 vasaris 2009 07:55
Dvi operacinės sistemos viename kompiuteryje - Sistemos Windows Vista ir XP Dual boot TenQ Windows "operacinės sistemos 1 11 vasaris 2009 12:05
\ windows \ system32 \ config \ system arba jis sugadintas fenderdude Windows "operacinės sistemos 1 23 gruodis 2008 07:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.